Ege Postası
Geri

Başbakan: Adana Valimizi yedirmeyiz

Erdoğan "Arkadaşımın tavrını doğru bulmuyorum ama kusura bakmasınlar Valimizi de böyle provokatif eylemlere yedirmeyiz" dedi.
Başbakan: Adana Valimizi yedirmeyiz
Haberler / Politika
12 Kasım 2013 Salı 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - Başbakan Erdoğan, 10 Kasım törenlerinde vatandaşa 'gavat' dediği için tartışılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş hakkında "Arkadaşımın tavrını doğru bulmuyorum ama kusura bakmasınlar Valimizi de böyle provokatif eylemlere yedirmeyiz" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 10 Kasım törenleri sırasında kendisini protesto eden vatandaşlara 'gavat' diyen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş hakkında ilk kez konuştu
Erdoğan, "Çok açık net söylüyorum arkadaşımızın tavrını doğru bulmuyorum. Ancak medya arkadaşımıza yapılan tavırları eden eleştirmez. 'Hükümet istifa', 'Allah belanı versin' diyorlar. O da insan kalktı bunu yaptı. Tabi ki doğru bulmuyorum. İçişleri Bakanıma talimat verdim. Usulen gerekli incelemeyi yapacaklar. Ama kusura da bakmasınlar. Valilerimizi de böyle provokatif eylemlere kolay kolay yedirmeyiz" dedi.
Başbakan Erdoğan ayrıca CHP'nin bedelli askerlikle ilgili önerisini uçuk bulduğunu ifade etti.

'SUÇ ONU KORUYANDA' DİYEN AKP'Lİ VEKİL ŞİMDİ NE YAPACAK'
AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın "Eğer bir kişi bunun yaptığının 100'de 1'ini yapsaydı şimdiye çoktan meslekten bile atılırdı. Ama ben onu artık suçlamaz oldum. O valinin suçu yok bana göre. Eğer bir suç, kusur arayacaksak, onu orada tutanlarda, koruyanlarda arayacağız. Yazdıklarım üzerine işlem yapsalardı bu rezaletler olmazdı" diye açıklama yapmıştı.

''ARINÇ TOPLANTIYA KATILMADI'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


''ERDOĞAN'DAN ARINÇ GÖNDERMESİ'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası