Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan 12 gün Ankara'da yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki günlerde hem yurt içi hem yurt dışında gerçekleştireceği temaslar nedeniyle 12 gün boyunca başkent Ankara'da olamayacak.Başbakanlık'tan yapılan bilgilendirmeye göre, 29 Mayıs'ta İstanbul'a...
Başbakan Erdoğan 12 gün Ankara'da yok
Haberler / Güncel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 20:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki günlerde hem yurt içi hem yurt dışında gerçekleştireceği temaslar nedeniyle 12 gün boyunca başkent Ankara'da olamayacak.

Başbakanlık'tan yapılan bilgilendirmeye göre, 29 Mayıs'ta İstanbul'a geçecek olan Erdoğan'ın, 10 Haziran'a kadar Ankara'da herhangi bir resmi teması bulunmuyor. Yarın TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşacak olan Erdoğan, ardından Resmi Konut'ta Libya ve Tunuslu konuklarını kabul edecek. Ardından, İstanbul'a geçecek olan Erdoğan, Kuzey Afrika seyahatine çıkacağı 3 Haziran'a kadar İstanbul'da olacak. Erdoğan, İstanbul'da çeşitli açılış ve toplantılara iştirak edecek, Dolmabahçe'deki ofisinde de bazı kabulleri olacak.

Erdoğan, 3 Haziran'da da Fas, Cezayir ve Tunus'u kapsayan bir seyahate çıkacak. 6 Haziran'da İstanbul'a dönecek olan Erdoğan, 10 Haziran'a kadar yine İstanbul'da kalacak. Erdoğan'ın Ankara'ya dönüşü ise 10 Haziran'da öngörülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası