Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan ve Akil İnsanlar toplantısı 6,5 saat sürdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akil İnsanlar Heyeti bölge başkan, başkan vekili ve sekreterlerinin katılımıyla yapılan toplant sona erdi. Yaklaşık 6,5 saat süren toplantı sonrası herhangi bir açıkmalama yapılmadı. Başbakan Recep Tayyip...
Başbakan Erdoğan ve Akil İnsanlar toplantısı 6,5 saat sürdü
Haberler / Politika
10 Mayıs 2013 Cuma 01:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akil İnsanlar Heyeti bölge başkan, başkan vekili ve sekreterlerinin katılımıyla yapılan toplant sona erdi. Yaklaşık 6,5 saat süren toplantı sonrası herhangi bir açıkmalama yapılmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akil İnsanlar Heyeti bölge başkan, başkan vekili ve sekreterlerinin katılımıyla yapılan toplantı saat 19.00'da başladı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen yemekli toplantıya, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de katıldı.

Toplantı yaklaşık 6,5 saat sürdü. Toplantının ardından önce akil insanlar Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nden ayrıldı. Heyet üyelerinin ardından Başbakan Erdoğan da Üsküdar Kısıklı'daki evine gitti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası