Ege Postası
Geri

Başbakan'ın eşinden flaş karar

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz'daki darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı ve tutuklama kararı bulunan gazeteciler hakkında açtığı davaları geri çekmedi. Yıldırım'ın aralarında Soner Yalçın, Uğur Dündar gibi isimlerin bulunduğu bazı gazeteciler hakkında açtı
Başbakan'ın eşinden flaş karar
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca yürütülen bir soruşturma kapsamında bazı gazeteciler hakkında gözaltı ve tutuklama kararı verilmişti.

Yıldırım, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası oluşan toplumsal mutabakat ortamına katkıda bulunmak amacıyla aralarında siyasiler, yazarlar ve gazetecilerin de bulunduğu isimlere yönelik açtığı davaları geri çekeceğini açıklamıştı.

Bu arada, Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da şarkıcı Semiha Yankı hakkında açtığı davayı geri çekti. 

Şarkıcı Semiha Yankı, “Bismillahirrahmanirrahim…İyi geceler” notuyla Başbakan Binalı Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın fotoğrafını paylaşmıştı.  Semiha Yankı'nın paylaşımı sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası