Ege Postası
Geri

Başbakan yoğun mesaisi nedeniyle gençlik kongresine katılamayacak

AK Partili gençlerin İzmir İl Kongresi’ne katılması beklenen Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yoğun programı nedeniyle kongreye katılamayacak. Başbakanın programının yoğunluğu nedeniyle katılamayacağı AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın yer, gün ve saatinde de değişiklik oldu. Başbakan'ın gençlik kongresine katılacağı açıklanmıştı...
Başbakan yoğun mesaisi nedeniyle gençlik kongresine katılamayacak
Haberler / Yerel Politika
1 Mayıs 2018 Salı 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın Olağan Kongresi’nde tarih ve yer değişikliği oldu. 3 Mayıs Perşembe günü Kaya Termal Otel’de gerçekleşmesi beklenen kongrenin tarihi 5 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’a alındı. Kongre, 5 Mayıs'ta temayül yoklamasından sonra Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Kongre aynı zamanda Türkiye'de yapılan son kongre olacak.

Öte yandan AK Parti İzmir İl Kongresi’ne katılan ve AK Partili gençlerin kongresine de katılması beklenen Başbakan Binali Yıldırım’ın yoğun mesaisi nedeniyle programında değişikliğe gidildi. Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın İl Kongresi’ne katılamayacak.

BAŞBAKANIMIZ YOĞUN MESAİSİ NEDENİYLE KATILAMAYACAK

Kongreden önce AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Adil Yüksel’in yerine genel merkez tarafından atanan ve tek adayla kongreye gidecek olan yeni başkan Eyüp Kadir İnan, “Başbakanımızın programında son anda bir değişiklik oldu. Kendisinin yoğun programı nedeniyle katılamayacağını öğrendik. Kongremizi 5 Mayıs’ta yapacağız” bilgisini verdi.

KONGREDEN HEMEN SONRA YOĞUN BİR ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞLATACAĞIZ

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, ilçe kongrelerini tamamladıklarını, ilk kongresinin ardından yoğun bir seçim çalışma takvimini uygulamaya başlayacaklarını belirterek, “24 Haziran’a kadar Ramazan ayının da bereketiyle İzmir’de en yoğun çalışan teşkilat olacağız. Genciz enerjimiz ve heyecanımız herkesten yüksek olacak. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza verilmiş bir sözümüz var, onlara karşı  mahcup olmayacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası