Ege Postası
Geri

Başhekim Hayali Ak Parti Tire'den aday adayı

1988 Yılında Tire Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan ve 1992 yılından bu yana aynı hastanede başhekim olarak görev yapan Op.Dr. Fatih Hayali Ak Parti'den Tire Belediye Başkan aday adayı oldu.
Başhekim Hayali Ak Parti Tire'den aday adayı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Aralık 2013 Pazartesi 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başhekim Hayali resmi başvurusunu 04.12.2013 Çarşamba günü saat 14.00'te Ak Parti Tire İlçe Teşkilatına yapacak. Uzun yıllardır Tire'de görev yapan ve Tireliler tarafından bir hayli sevilen Başhekim Hayali, aday adaylığı başvuru kararında Ak Parti İl Yönetiminden gelen davetin en büyük etken olduğunu dile getirerek ''Geçtiğimiz cuma günü, yıllardır ekmeğini yediğim ilçemize daha iyi hizmet edebilmek adına başhekimlik görevinden istifa ettim. Çarşamba günü de ilçe başkanlığımıza resmi başvurumu yapacağım, yıllardır sağlık sektöründe hizmet verdiğim Tire'ye daha kapsamlı hizmet etmek için aday adayıyım, ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
Tire siyasetine bomba gibi düşen haber sonrasında, Tire'de siyasi kulisler iyice hareketlenirken Ak Parti'de aday adayı sayısı 3' e çıktı. Bilindiği üzere Tire Belediye eski Başkanı M. Sıtkı İçelli ve Ak Parti Tire İlçe eski Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu geçtiğimiz ay aday adaylığını açıklamıştı.

Başhekim Fatih Hayali Kimdir'
10.11.1954 yılında Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde doğan Op.Dr.Fatih HAYALİ 1980 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakultesini bitirdikten sonra değişik sağlık ocaklarında görev yapmış ve İzmir Atatürk Devlet Hastanesinde göz hastalıkları ihtisasını tamamlayarak 1988 yılında Tire Devlet Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başlamıştır. 25.12.1992 yılında Tire Devlet Hastanesi Başhekimi olaran görev yapan Op.Dr.Fatih Hayali, 01.11.2012 tarihinde Hastane Yöneticisi olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası