Ege Postası
Geri

Başkan Abdül Batur ile birlikte seçim yemini ettiler

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, partisinin İlçe Başkanı Şahin Fırat ile birlikte bir süre önce oluşturduğu sandık, okul ve bina sorumlularıyla bir araya gelerek son durumu değerlendirdi. Okullarda ve sandık başlarında görevli 700 kişiye seçim yemini de ettiren Başkan Batur, “Bu sefer hak-hukuk-adalet diyenler, bu sefer Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk diyenler kazanacak” dedi. Narlıdere’de 700 kişilik sandık sorumlusu ordusu
Başkan Abdül Batur ile birlikte seçim yemini ettiler
Haberler / Yerel Politika
22 Haziran 2018 Cuma 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat,  700 kişiden oluşan bir sandık ve seçim güvenliği grubu oluşturdu. Grup üyeleriyle bir araya gelen CHP’li Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, oy kullanılacak yerlerde görev alacak olan 700 sandık görevlisine ‘seçim yemini’ ettirdi.

BU SEFER HAK-HUKUK-ADALET, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE CUMHURİYET DİYENLER KAZANACAK

24 Haziran seçimlerine iki gün kala biraraya gelen sandık görevlileri ve Belediye Başkanı Abdül Batur ile CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat görevlilerle son durumu müzakere etti.

İŞTE BAŞKAN BATUR’UN ETTİRDİĞİ SEÇİM YEMİNİ

Durum güncellemesi ve görüşmesinin ardından sandık görevlilerine yemin ettirdi. Başkan Batur’un sandık görevlilerine ettirdiği yemin şu şekilde düzenlendi:

“Pazar günü mücadeleyi sürdürecek arkadaşlar sizlersiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. Lütfen benim söylediklerimi yüksek sesle tekrar edin; bizler CHP’mizin neferleri olarak, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde partim adına verilen sandık sorumlusu, bina sorumlusu ve müşahitlik görevini hiçbir aksaklığa meydan vermeden yerine getireceğime, sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağıma, herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğime şerefim üzerine and içerim.  Bu sefer hak hukuk adalet diyenler, bu  sefer Cumhuriyet diyenler, bu sefer Mustafa Kemal Atatürk diyenler kazanacak. Bu defa biz kazanacağız. Başaracağız. Başaracağız. Yolunuz açık olsun. Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce’yi şimdiden kutluyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası