Ege Postası
Geri

Başkan Akpınar'dan belediyede bürokratik neşter!

Karşıyaka Belediyesi Şubat ayı birinci meclis oturumu, Hüseyin Mutlu Akpınar başkanlığında yapıldı. Akpınar, geçtiğimiz hafta sonu 1. yıl kutlaması yapılan Karşıyaka Filizleri Projesi'nin tanıtım filminin kamu spotu olması için bakanlığa başvuru yapacaklarını söyledi. Öte yandan Akpınar belediye bürokrasisinde neşter vurdu. Başkan yardımcılıkları ve müdürlüklerde değişime gitti. Yerel seçimlerde Bornova'dan başkan aday adayı olan Mehmet Ali Ulucan ve Aziz Kocaoğlu'nun yeğeni Hüsamettin Kocaoğlu belediyede müdür oldu. Akpınar'dan belediyede
Başkan Akpınar'dan belediyede bürokratik neşter!
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Şubat 2016 Pazartesi 20:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine karşılıksız burs sağlamak için başlatılan ve kısa sürede Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olan Karşıyaka’nın Filizleri projesinin 1. Yıl Kutlaması'nda gösterilen tanıtım filmi büyük beğeni kazanmıştı.

KAMU SPOTU ATAĞI
Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Şubat ayı meclis toplantısında Karşıyaka'nın Filizleri projesinin desteklenmesi yönünde çağrıda bulunan tanıtım filminin kamu spotu olması için belediye olarak Kültür Bakanlığı’na başvuru yapacaklarını açıkladı.

HER YERE YAYACAĞIZ
Tanıtım filminde yer alan isimlerin hiçbir ücret talebinde bulunmadığının altını çizen Akpınar, “ Nasıl yaptınız diye soruyorlar. Bir hayalle başladı ve herkes bir tanıdığını buldu. Çalıştık. Ulaşamaz denilen insanlara ulaşarak bu projeye katkı koymasını sağladık. Ulusal tüm kanallar bu işe destek verdi. Kültür Bakanlığı’na başvuru yapacağız ve yakında kamu spotu olarak çıkacağız, her yere yayacağız. Karşıyakalılar kendileriyle bir kez daha övünebilirler. Yalnız burs veren Karşıyakalılar övünebilir. Burs vermeyenlerin de elini taşın altına koyup destek olmalarını istiyoruz. Günlerde, 5 çaylarında, kahvehane sohbetlerinde bu konuyu konuşalım. Hadi bizde yapalım demeli herkes...Üniversitede maddi sorun yaşayan herkese ulaşmalıyız. Erzurum'dan bir apartman yöneticisi aradı. "Nasıl destek oluruz” dedi. “Biz size nasıl yaptığımızı anlatalım.Siz başarabilirsiniz" dedim” diye konuştu.



AKPINAR'DAN BÜROKRATİK NEŞTER
Öte yandan Akpınar belediye bürokrasisinde neşter vurdu. Yerel seçimlerde Bornova Belediye Başkan Aday Adayı olan Mimar Mehmet Ali Ulucan, Karşıyaka Belediyesi'ne müdür oldu. Ulucan, belediyede imar ve şehircilik müdürü olarak görev yapacak. Bu görevi daha önce sürdüren Semra Köroğlu ise kentsel tasarım müdürü oldu. Daha önce kentsel tasarım müdürlüğü görevini yapan Tülin Gök ise destek hizmetler biriminde mühendis olarak görev yapacak.

KÖSEOĞLU BAŞKAN YARDIMCISI
Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ise başkan yardımcısı oldu. Köseoğlu'ndan boşalan müdürlük görevini aynı birimde başkan yardımcılığı yapan Rıfat Oto yapacak.  Daha önce başkan yardımcılığı yapan Kamuran Türkün'ün ise danışman olarak devam edeceği öğrenildi. İç denetim müdürlüğü görevine ise Nur Salık getirildi.

KOCAOĞLU'NUN YEĞENİ
Hukuk işleri müdürlüğü görevine ise Dilek Aladağ'ın yerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeğeni Hüsamettin Kocaoğlu getirildi.

Yapı-Kontrol Müdürü Erdal İncekara Fen İşleri Müdürlüğü’ne gönderilirken müdürlük ise tamamen kapatıldı. Yapı-Kontrol Birimi İmar Müdürlüğü’ne bağlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası