Ege Postası
Geri

Başkan Amca’dan öğrencilere kitap

Karabağlar Belediyesi, sömestr tatili öncesi öğrencileri sevindirdi. Bozyaka’da bulunan Hüseyin Akdağ İlköğretim Okulu’nu, karne dağıtımı öncesi ziyaret eden Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 250 öğrenciye yarıyıl tatil kitabı dağıttı.
Başkan Amca’dan öğrencilere kitap
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ocak 2013 Pazar 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Başkan Amcalarından kitap aldıkları için çok mutlu olan çocuklar, Kürüm’e “Çok kitap okuyacağız, çalışıp başarılı olacağız” sözü verdi.

Okul Müdürü Güneş Öztürk ile 1,2,3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine tatil kitaplarını sınıflarında hediye eden Kürüm, öğrencilerle sohbet etti, eğitimin önemini anlattı. Öğrencilere derslerini iyi çalışmaları ve çok kitap okumaları gerektiğini de öğütleyen Kürüm, “Çocuklarımızın eğitimine destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin yarıyıl tatillerini boş geçirmemeleri için onlara okul dersleri, eğlenceli konular ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı tatil çalışma kitabı dağıttık. İlçemizdeki öğrencilerimizi başarıya teşvik etmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla sık sık kitap hediye ediyoruz. Karabağlar’da eğitime katkı sağlayarak ilçemizin eğitim seviyesini üst noktalara çekmek hedefindeyiz” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası