Ege Postası
Geri

Başkan Arslan: Bunu yazanın Allah belasını versin!

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ÇİBEM Müdürü Serdal Sandal’ın şikayet edilmesiyle ilgili sert konuşu“Bir tane isimsiz, imzasız dilekçe bakanlığa gönderiliyor. Merkezin başına Marksist, Leninist ve Ateist bir müdür getirilmiş. Bunu yazanın Allah belasını versin” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Başkan Arslan mecliste sert konuştu
Başkan Arslan: Bunu yazanın Allah belasını versin!
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2016 Cumartesi 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI-  Çiğli Belediyesi Temmuz ayı meclis oturumu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan başkanlığında gerçekleşti.

Meclise İstanbul Atatürk Havaalanında yaşanan patlama ve ÇİBEM Müdürü Serdal Sandal’ın şikayet edilmesi damga vurdu.

Başkan Arslan, ÇİBEM Müdürü Serdal Sandal’ın şikayet edilmesiyle ilgili sert konuştu. Arslan, “Bir tane isimsiz, imzasız dilekçe bakanlığa kadar gönderiliyor. Çiğli Belediyesinde eğitim merkezi açılmıştır, başına da Marksist, Leninist ve Ateist bir müdür getirilmiş. Bunu yazanın Allah belasını versin. Aydınlanmış bir ülkedeyiz. Halen insanların kafa yapısıyla uğraşıyorlar ki bizim arkadaşımızın böyle bir kafa yapısı da yoktur” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlamaya ilişkin de açıklama yapan Arslan, “Geçen sene 7 Haziran’dan bu güne kadar Suruç, Ankara, İstanbul’da olan patlamalar gibi birkaç patlama daha olmuştur. Halkımız terör tehdidi altındadır. Terör ne ramazan dinliyor nede terörün önlemleri alınıyor. Komşularımız olan Irak ve Suriye’deki olayların son bulmasını, özellikle müslümanların müslümanları boğazlama olayının son bulmasını temenni ediyorum. En son dinimiz olan müslüman, yüce dinimizin inanışları ne yazık ki, diri diri insanların kellesini kesmektir” diye konuştu.

AK Parti Meclis Üyesi Atilla Atlı müdahale ederek “Başkanım müslümanlıkla IŞİD’i karıştırmayalım. Ben müslümanım” dedi.  Arslan da, “Sen neden rahatsız oluyorsun bundan” cevabını verince Atlı, “Müslümanlıkla bazı kişileri karıştırmayın, onlar müslüman değil, ben onları müslüman olarak görmüyorum. Müslümanlığa başkan değil başbakan bile laf söylese karşı dururum” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Gündüz söz hakkı alarak yine gündeme Çibem Müdürü Serdal Sandal’ın şikayetini getirdi.
 “Bir insanın diniyle, inancıyla, cinsiyetiyle  başka bir şeyi ile uğraşılmaz. Bir dilekçe gönderiliyor, bizim bir çalışanımız hakkında,  adeta hedef gösteriliyor” sözleri üzerine,

 AK Parti Meclis Üyesi Nedim Aslan’dan müdahale geldi. “Bu bir meclis meselesi mi.  Çiğli meclisin gündemini bu şekilde meşgul edemezsiniz” sözleri üzerine ortam gerildi. Zabıtaların araya girmesi ile ortam yumuşatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası