Ege Postası
Geri

Başkan Atila bayramda onları unutmadı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesi yaşlıları unutmadı. Eşi Hikmet Atila ile birlikte Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Atila, 94 yaşlıya bayram hediyesi olarak hazırlanan ayakkabaları hediye etti. Renkli anlara da sahne olan ziyarette konuşan Atila, “Biz büyük bir aileyiz. Sizler de bizim için bu ailenin en değerli üyelerisiniz” dedi
Başkan Atila bayramda onları unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Eylül 2015 Salı 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Eşi Hikmet Atila, Kurban Bayramı öncesi Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’ni ziyaret etti. Tek tek bayramlaşıp ellerini öptüğü huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Atila Çifti, 94 yaşlıya bayram hediyesi olarak hazırlanan ayakkabaları hediye etti. Ziyaret renki anlara da sahne oldu. Huzurevi sakinlerinden emekli müzik öğretmeni Haluk Ala, arkadaşlarına ve misafirlerine bir müzik ziyafeti sundu. Atila çifti, birbirbinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini başarıyla seslendiren 76 yaşındaki Ala’yı hayranlıkla izledi.
 
Ailemizin en değerli üyelerisiniz
Huzurevi sakinlerine hitap eden Başkan Olgun Atila, “Biz büyük bir aileyiz. Sizler de bizim için bu ailenin en değerli üyelerisiniz. İyi ki varsınız. Bütün Bornovalı hemşehrilerim adına hepinizin ellerinden öpüyorum. Devlet kurumları olarak size en iyi imkanları sağlamak durumundayız. Bu nedenle huzurevi yönetimiyle sürekli iletişim halindeyiz. Daha mutlu, daha güzel ve aydınlık yarınlarda birlikte olmak dileğiyle bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.
 

Eksikler giderilecek
Geçtiğimiz ay içerisinde huzurevi sakinlerini için gerçekleştirdikleri Seferihisar gezisini hatırlatan Başkan Atila, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmek üzere yemekli bir eğlence sözü verdi. Ziyaret sonunda Huzurevi Müdürü Mehmet Atalay’la birlikte konteyleri Bornova Belediyesi’nce yenilenen bahçeyi de gezen Başkan Atila, ihtiyaç duyulan tamirat ve düzenlemeleri en kısa sürede gerçekleştireceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası