Ege Postası
Geri

Bayramda çocukların yüzü gülecek

Kurban Bayramı öncesi Karabağlar Belediyesi ile Nevvar Salih İşgören Vakfı arasında yardım protokolü imzaladı. Buna göre Karabağlar ilçesinde, yardıma ihtiyacı bulunan 100 çocuğa giysi yardımında bulunulacak.
Bayramda çocukların yüzü gülecek
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2015 Pazartesi 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun ve vakıf yöneticileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Kurban Bayramı öncesi çocukları sevindirmek için Karabağlar Belediyesi ile protokol imzalamak istediklerini belirten vakıf yöneticilerinin teklifine,  Başkan Selvitopu olumlu yaklaştı ve gerçekleştirilen imza protokolünün ardından ihtiyaç sahibi 100 çocuğa 175’er liralık hediye çeki dağıtılmasına karar verildi. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede ihtiyaç sahibi çocuklar belirlendikten sonra, aileler ve çocukları giysilerini anlaşmalı firmaların mağazalarından alabilecek.

Mutluluk duyacağız
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile yardım protokolü imzalandığını belirten Urgun, “Valiliğin yanında ilk kez belediyelerle de yardım protokolü anlaşması yapıyoruz. Karabağlar’da ihtiyaç sahibi çocuklarımızın belirlenip onlara yardım da bulunmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.

Destekten dolayı teşekkür ediyorum
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da bu işin hayır işi olduğunu belirterek “Kime hediye çeki vereceğimiz konusunda çok hassasız. Onları en kısa sürede belirleyip Kurban Bayramı öncesinde mutlu etmek istiyoruz.  Nevvar Salih İşgören Vakfı’na ilçemizdeki çocuklara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası