Ege Postası
Geri

Buca’da camilere bayram temizliği

Buca Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların daha temiz ortamlarda ibadetlerini yapmalarını sağlamak için ilçedeki camilerde bayram temizliği yaptı. Belediye bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi, camilerin içini ve bahçelerini pırıl pırıl yaptı. Ekipler, camilerin iç kısımlarını profesyonel makinalar ile özenle temizlerken, çevre düzenlemesini de yaptı.
Buca’da camilere bayram temizliği
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2015 Pazartesi 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediyesi, her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da ilçedeki camileri bayrama hazırladı. Vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini yapmalarını sağlamak için çalışan Buca Belediyesi, temizlik çalışmaları için ekip oluşturdu. Belediye bünyesinde oluşturulan özel temizlik ekibi ilçedeki camilerin temizlik bakım ve onarım çalışmalarını özenle yaptı. Camilerin bahçelerinde çevre düzenlemesi yapan temizlik ekibi, iç kısımlarda da halı, ahşap, mermerler ve merdivenleri de profesyonel makinelerle temizledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası