Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi personeli bayramlaştı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye çalışanlarıyla Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda biraraya gelen Başkan Olgun Atila, Bornova Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu söyledi.
Bornova Belediyesi personeli bayramlaştı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Eylül 2015 Pazar 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda Kurban Bayramı öncesinde personeliyle biraraya geldi. Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Atila, Kurban Bayramı’nda birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığını hatırlattı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşmasında, belediye hizmetlerini artırmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, “Sınırlı bütçeyle sınırsız hizmet vermek için çalışıyoruz. Yapılan yatırımların hepsi insanımız için. Bornova Belediyesi ailesi olarak hizmet bekleyen yurttaşlarımıza hep daha iyisini götürme gayretimizi devam ettireceğiz. Bayramdan sonra çalışmalarımıza daha çok çalışma azmiyle devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerim adına personelimize hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Ülke olarak çok zor günlerden geçildiğini hatırlatan Başkan Atila, “Memleketimizin her yerinde birlik, beraberlik ve barış havasının yeniden yaşanmasını diliyorum. Bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası