Ege Postası
Geri

Başkan Aydınlı: 30 gecede 30 pragram yapacağız

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Merzifon’da Ramazan ayının dolu dolu geçeceğini belirtti.Başkan Aydınlı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, birlik ve beraberlik duygularının diğer...
Başkan Aydınlı: 30 gecede 30 pragram yapacağız
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Merzifon’da Ramazan ayının dolu dolu geçeceğini belirtti.

Başkan Aydınlı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, birlik ve beraberlik duygularının diğer aylara oranla daha fazla hissedildiği, manevi havası yüce bir ay olan Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını ifade etti. Aydınlı, "11 ayın sultanı Ramazan ayı, son yıllarda belediye olarak düzenlediğimiz etkinliklerle Merzifon’da çok daha farklı bir şekilde geçti. Ramazan ayının manevi havasına uygun olarak düzenlenen etkinlikler sadece büyük şehirlerde ve televizyon ekranlarında değil, Merzifon’da da yaşanıyor. Merzifon Belediyesi olarak, bu yıl da Ramazan ayını birbirinden güzel etkinliklerle donatarak, hemşehrilerimizi bu etkinliklerde bir araya getirmeyi hedefledik." dedi.

Ramazan ayı içerisinde yapacakları faaliyetlerden bahseden Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, bundan önceki Ramazanlarda iftarlardan sonra yapmış olduğumuz programları bu Ramazan ayında da yapmayı planladıklarını söyledi. Aydınlı, şöyle dedi: "Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Caddesi'ni iftar saatinden gece saat 01.00'e kadar araç trafiğine kapatıp, insanların rahat rahat gezebilecekleri alışverişlerini yapabilecekleri ve bu cadde üzerinde bulunan tarihi Kara Mustafa Paşa Camii önünde Cumhuriyet Meydanı'nda 30 gecede 30 program yapacağız. Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik Hacivat Karagöz gölge oyunu, ilahi ve ezgiler, tasavvuf musikisi, ilahi konserleri ve semazen gösterileri ve buna benzer her akşam bir programımız olacak. Sahurda Ramazan davulcularının yanı sıra Belediye çalışanlarımızdan oluşturduğumuz mehter takımının seslendirdiği, Mehter marşları ve şarkılardan oluşan repertuarlarıyla sokak sokak dolaşarak vatandaşları sahura kaldırarak, Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası