Ege Postası
Geri

Seyhan'da her akşam bin 600 kişiye iftar verilecek

Adana’da ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle kurulan Seyhan İftar Sofrasında her gün bin kişi iftarını açabilecek.         Seyhan Belediyesi, Ramazan ayında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla Çifte...
Seyhan'da her akşam bin 600 kişiye iftar verilecek
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle kurulan Seyhan İftar Sofrasında her gün bin kişi iftarını açabilecek.

        Seyhan Belediyesi, Ramazan ayında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla Çifte Minareli Camii önünde bulunan 5 bin metrekare alana, hayırseverlerin yardımlarıyla iftar sofrası kurdu. Kurulan iftar sofrası, her gün bin kişiyi ağırlayacak. Belediye çalışanları 1 ay boyunca Balcalı Hastanesi bahçesinde ve Suriyeli sığınmacıların tedavi gördükleri hastanelerde de iftarlık yemek dağıtacak.

        Ramazan'ın paylaşma ayı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Prof.Dr. Azim Öztürk, "Bu mübarek ay vesilesiyle tüm insanlığın kardeşliğin şuuruna yeniden varması en büyük temennimiz olmalıdır" diye konuştu.

İftariyelikleri hastaların ayağına kadar götüreceklerine vurgu yapan Öztürk, "Hayırseverlerimizin katkılarıyla kurduğumuz iftar sofralarında belediye olarak biz yalnızca aracılık hizmeti yapıyoruz. Bu anlamda Ramazan ayı boyunca her gün bin vatandaşımız Çifte Minareli Camii önündeki iftar sofrasında, 500 vatandaşımız Balcalı Hastanesi bahçesinde ve 100 civarında Suriyeli sığınmacı kardeşimize de tedavi gördükleri hastanelerde iftarlık yemek ikramı belediyemiz tarafından verilecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası