Ege Postası
Geri

Başkan Büyükkılıç: Duygu sömürüsüne izin vermeyin

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşları duygu sömürüsüne karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı uyardı. Büyükkılıç, istismarın kötü bir davranış biçimi olduğunu ve bu nedenle art niyetli hiçbir davranışa...
Başkan Büyükkılıç: Duygu sömürüsüne izin vermeyin
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşları duygu sömürüsüne karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı uyardı. Büyükkılıç, istismarın kötü bir davranış biçimi olduğunu ve bu nedenle art niyetli hiçbir davranışa izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

        Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı nedeni ile zabıta teşkilatında izinlerin kaldırıldığını hatırlatarak, "Duygu sömürüsüne ve insanların iyi niyet, acıma ve özellikle yardım etme hislerinin istismar edilmesine izin vermeyelim. Halkımız yardım severdir ve iyi niyet ile yapılan tüm istekleri yerine getirir. Özellikle Ramazan ayında yardımlaşmanın hat safhaya vardığı dönemde cami avlusunda ve köşe başlarında dilenmek pek inandırıcı olmamaktadır. Bu sebep ile gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım edilmelidir." dedi.

        Başkan Büyükkılıç, iyi niyetli, yardımsever ve yardım isteyeni karşılıksız bırakmama ahlakı ile yetişmiş insanlar, art niyetli kişiler ile gerçekten muhtaç kişileri ayırt edememekte sonuç itibari ile zabıta elemanların görevlerinin zorlaştığı ifade etti. Büyükkılıç, dilencilik yapmanın zaten 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nca de yasak olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası