Ege Postası
Geri

Başkan Çakır: Türkiye'nin gücünü ve sabrını kimse sınayamaz

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Reyhanlı’da düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili “Türkiye’nin gücünü ve sabrını hiç kimse sınamaya kalkışmamalı, bunu deneyenler devlet ve milletimizden gereken cevabı alacaktır.” dedi.        Ahmet...
Başkan Çakır: Türkiye'nin gücünü ve sabrını kimse sınayamaz
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2013 Pazar 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Reyhanlı’da düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili “Türkiye’nin gücünü ve sabrını hiç kimse sınamaya kalkışmamalı, bunu deneyenler devlet ve milletimizden gereken cevabı alacaktır.” dedi.

        Ahmet Çakır, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırıyı kınayarak başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: “Çözüm sürecini baltalamaya yönelik bir provokasyon sonucu Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 41 vatandaşımızın öldüğü 100 vatandaşımızın da yaralandığı elim hadiseyi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüş, derinden yaralamıştır. Türk milletinin ve devletinin gücü ve sabrı hiçbir şekilde sınanmaya kalkışılmamalıdır. Bu gücü sınamaya kalkışanlara devletimiz ve milletimiz bütün kurumlarıyla gereken cevabı verecektir. Hataylı kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

        Başkan Çakır, Malatya Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen çocuk şenliğinin de hain saldırı sebebiyle iptal edildiğini açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası