Ege Postası
Geri

Vakfıkebir’e KÖY-DES’ten 813 bin TL destek

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖY-DES) tarafından 2013 yılı yatırımları için Vakfıkebir köylerine 813 bin 127 TL gönderildi.     Vakfıkebir ilçesine bağlı köylerdeki yol, su ve sanat yapılarında kullanılacak olan...
Vakfıkebir’e KÖY-DES’ten 813 bin TL destek
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2013 Pazar 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖY-DES) tarafından 2013 yılı yatırımları için Vakfıkebir köylerine 813 bin 127 TL gönderildi.

    Vakfıkebir ilçesine bağlı köylerdeki yol, su ve sanat yapılarında kullanılacak olan ödenek köylerin ihtiyaçlarına göre dağıtılacak. Köylerin ihtiyaçlarına göre bir planlama yapılacak ve planlamanın uygunluğu onaya sunulacak. Ardından da köylerin ihtiyaçları ihale usulü ile yaptırılacak.

    Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy başkanlığında toplanan Vakfıkebir Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri köylerin ihtiyaçları doğrultusunda bir planlama yaparak 813 bin 127 TL’nin paylaşımını yaptı. Kaymakam Arısoy, yıllardan beri uyum içinde çalışmaktan gurur duyduğu birlik encümen üyeleri ile birlikte yine en şeffaf ve adil bir şekilde köylere yatırım yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
    
    Planlama toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Encümeni ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Rıfat Yavuzyılmaz, Muhammet Balta, Şenol Bahadır, İlyaslı Köyü Muhtarı Yusuf Bektaş, Şenocak Köyü Muhtarı Muhammet Kılıç ve İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Burgucu katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası