Ege Postası
Geri

Başkan Çalkaya: Kız çocuklarımız için sandığa gidelim

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, kapı kapı gezerek vatandaşları Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oy vermeye davet ediyor.
Başkan Çalkaya: Kız çocuklarımız için sandığa gidelim
Haberler / Yerel Politika
24 Mayıs 2023 Çarşamba 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Çalkaya “Bu seçimlerde en büyük görev annelere düşüyor. Kız çocuklarımız için sandığa gidip tercihimizi demokrasiden yana kullanmalıyız” diye konuştu. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, kapı kapı gezerek vatandaşları Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oy vermeye davet ediyor. Başkan Çalkaya “Bu seçimlerde en büyük görev annelere düşüyor. Kız çocuklarımız için sandığa gidip tercihimizi demokrasiden yana kullanmalıyız” diye konuştu.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde sandığa gitmenin önemi artarken, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya kapı kapı gezerek vatandaşlarla görüşmeler yapıyor. Özellikle ilk turda sandığa gitmeyen vatandaşlar ile görüşen Başkan Fatma Çalkaya, milli iradenin sandığa tam olarak yansıması için oy verme oranının artması gerektiğini ifade ediyor

İlk turda Balçova’da oy kullanma oranının % 91 gibi bir rekor  bir oranla gerçekleştiğini ifade eden Başkan Fatma Çalkaya “İlçemizde demokrasi vurgusunu ön plana çıkaran Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na % 75 oranında oy çıktı. Biz ikinci turda bu katılım ve oy oranlarının artması için çaba sarfediyoruz. Bunun için de en duyarlı kesim olan kadınlarla daha çok görüşmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası