Ege Postası
Geri

Başkan Delican’dan ‘Sarı’ ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Bornova’da taksici esnafını ziyaret etti. Seçim hazırlıkları süren AK Parti İzmir'de
Başkan Delican’dan ‘Sarı’ ziyaret
Haberler / Yerel Politika
16 Eylül 2015 Çarşamba 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genel Seçim hazırlıklarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican sabahın erken saatlerinde taksici esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kentin sorunlarını ve İzmir’in nabzını taksicilerden dinleyen Delican, AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak İzmir’in sorunlarını her zaman ilk ağızdan dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

Seçim sürecinde Genel Merkeze iletilmek üzere sivil toplum kuruluşları ve esnafla daha sık bir araya geleceklerini vurgulayan Başkan Delican, ilk ziyaretlerini vatandaşla sürekli iletişim halinde olan taksici esnafına gerçekleştirdiklerini belirterek, “Taksici esnafının sorunları ve kentimizdeki genel sorunlar, yapılabilecekler ile ilgili istişarede bulunduk. Taksici esnafımız vatandaşımızın en çok güvendiği esnaf kitlesidir. Vatandaş çocuğunu, hastasını gece gündüz taksici kardeşlerimize emanet ediyor. Bizlerde onları dinlemekten büyük mutluluk duyduk. Kendilerinin istek ve taleplerini Ankara’ya ileterek çözümü konusunda takipçi olacağız. Diğer esnaf grupları ve sivil toplum kuruluşları ile de sürekli bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.



Hizmet sokakta yapılır
Delican, bundan böyle AK Parti İzmir İl Başkanı olarak 1 Kasım Genel Seçim sürecinde sokakta daha çok olacağını belirterek, “Siyasetin sokakta olan bölümünde daha çok olacağım. İl başkanlığını sokakta yapacağım. Her gün bir kahvede oturup bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunları dinleyeceğim. İstek, talep ve sorunları yerinde öğrenip, yerinde çözümü için çabalayacağım. Hizmet sokakta yapılır. Vatandaşla birebir olursanız sorunları yakından takip eder ve çözüme ulaştırabilirsiniz” diye konuştu. 



AK Parti'de seçim 'Yılmazlar'a emanet 
İZMİR'de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) koordinatörlüğüne birinci bölgede Nazmi Yılmaz, ikinci bölgede Adnan Yılmaz getirildi. Son seçimde İzmir'de oylarını yüzde 26'ya eriten AK Parti, muhafazakar Kürtler ve milliyetçilerle sıçrama yapmayı hedefledi. AK Parti MKYK Üyesi Binali Yıldırım'ın liste başı adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. 

İzmir'de AK Parti SKM Başkanı olan Bilal Doğan, birinci bölge koordinatörlüğüne Nazmi Yılmaz'ı, ikinci bölge koordinatörlüğüne ise Adnan Yılmaz'ı getirdi. SKM yöneticileri, ilçelerin teşkilat, seçim işleri ve SKM başkanları işbirliği içinde çalışacak. Partinin Bayraklı'daki il başkanlığı binasının üst katı, bin 500 metrekarelik alan SKM çalışmaları için kiralandı. AK Parti'de İzmir milletvekili adayları cuma günü basın toplantısı ile açıklanacak. Aday tanıtım toplantısı, 21 Eylül Pazartesi günü Ankara'da yapılacak. Adaylar İzmir'e döndükten sonra SKM bütçesi oluşturulacak. Milletvekili adaylarını takip edip haber ve görüntü servisi yapacak basın birimi için ajanslardan alınan teklif değerlendiriliyor. 

YILDIRIM GELİRSE LİSTE DEĞİŞİR
İzmir'de AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Binali Yıldırım'ın liste başı adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Yıldırım'ın adaylığı ile listenin tamamına yakınının değişeceği öne sürülüyor. İzmir'de muhafazakar Kürt ve milliyetçi oylarla sıçrama yapmaya çabalayacak AK Parti'nin bu hedefe uygun aday profili arayışı sürüyor. AK Parti İzmir'de kadın aday sayısını da artıracak.  (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası