Ege Postası
Geri

Başkan Engin'den mesaj var; Çok daha iyiyim

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, dün bir internetten yayın yapan kanalda katıldığı program sırasında rahatsızlanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Engin’in yüksek tansiyon ve beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alınmış ve tedavisi yoğun bakım servisinde devam etmişti. Bu sabah uyandırılan Başkan Engin'in sağlık durumunun iyi olduğu aktarılırken, Medicana Hastanesi'ne sevk edildiği ifade edildi. Öte yandan Başkan Engin sosyal medya hesaplarından hem durumunun iyi olduğunu bildiren hem de rahatsızlığı sebebiyle hastaneye gelen, arayan ve soran herkese teşekkür ettiği bir mesaj paylaştı.
Başkan Engin'den mesaj var; Çok daha iyiyim
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, dün rahatsızlanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Başkan Engin’in yüksek tansiyon ve beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alındığı tedbir amaçlı entübe edildiği ve tedavisinin yoğun bakım servisinde devam ettiği bildirilmişti.

Engin'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada müşahede altında tutulduğu ve tetkiklerinin yapıldığı, hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilirken, Başkan Engin'in beyninde bulunan kitlenin beyne baskı oluşturması sonucunda rahatsızlık geçirdiği ifade edilmişti.

Beyin kanaması şüphesiyle tedaviye alınanBaşkan Engin'in bilincinin açık olduğu, söylenenlere tepki verdiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Başkan Engin'in bu sabah saatlerinde uyandırıldığı durumunun iyi olduğu ve ambulansla Medicana International İzmir Hastanesi'ne sevk edildiği tedavisine bu hastaneden devam edeceği aktarıldı.

Öte yandan uzman doktorlar sağlık taraması yaptıktan sonra Engin'in tedavi süreciyle ilgili karar verecekleri belirtildi.

ENGİN: ÇOK DAHA İYİYİM

Başkan Engin sosyal medya hesaplarından hem durumunun iyi olduğunu bildiren hem de rahatsızlığı sebebiyle hastaneye gelen, arayan ve soran herkese teşekkür ettiği bir mesaj paylaştı.

Başkan Engin mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen; yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İzmir Valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamlarımıza, Partimizin İl ve İlçe Örgütüne, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Personeline, bürokratlarımıza, basın mensuplarımıza, belediyemizde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın..."

 

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hastaneye kaldırıldı
 

 

 

Siyasilerden Ali Engin'e peş peşe geçmiş olsun mesajları

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası