Ege Postası
Geri

Başkan Ermiş: Satan değil, alan belediye olduk

Sinop’un Boyabat ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, göreve geldiği günden bu yana belediyeye 131 bin 526,76 metrekare yeni alan ve yeni mülkler kazandırdıklarını söyledi. Boyabat’a yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalara...
Başkan Ermiş: Satan değil, alan belediye olduk
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 18:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinop’un Boyabat ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, göreve geldiği günden bu yana belediyeye 131 bin 526,76 metrekare yeni alan ve yeni mülkler kazandırdıklarını söyledi.

Boyabat’a yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, "Belediye Başkanlığı görev süresi içerisinde 131 bin 526,76 metrekare yeni alan ve 3 adet yeni mülkü belediyeye kazandırdık. Alınan taşınmazlardan bazıları restore edildi. Bazıları da yıkılarak yerine yeşil alan oluşturulacak. Arsa statüsünde olan alanlarda belediye hizmetlerinde kullanılacak." dedi.

Son yıllarda Boyabat’ın hızla gelişmekte olduğunu da söyleyen Ermiş, yeni kazanımların bu gelişmede önemli rol aldığını belirterek şunları ifade etti: “Satmadık, sürekli kazandırdık. Boyabat’ı tarihi ile barışık çağdaş bir kente dönüştürdük. Her yönüyle gelişen ilçemizi daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunları yaparken de tek bir parça gayrimenkul satışı yapmadığımız gibi yeni hizmet alanları için belediyemize yeni arsalar kazandırıyoruz. Bu hizmetlerimiz bundan böyle de devam edecek.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası