Ege Postası
Geri

Başkan Genç: Gençlerimizi kucakladık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Partili gençlerle bir araya geldi. Başkan Genç, "AK Parti iktidarımız gençlere yönelik birçok yatırımın altına imza attı. Bizler de yerelde partimizin vizyonu ile gençleri kucakladık." dedi.AK Partili...
Başkan Genç: Gençlerimizi kucakladık
Haberler / Genel
28 Mayıs 2013 Salı 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Partili gençlerle bir araya geldi. Başkan Genç, "AK Parti iktidarımız gençlere yönelik birçok yatırımın altına imza attı. Bizler de yerelde partimizin vizyonu ile gençleri kucakladık." dedi.

AK Partili gençlerle Atakum'da bir kafede bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gençlere deneyimlerini aktardı. AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Selim Külekçi, İlkadım Üniversite Gençlik Kolları Başkanı Muhsin Oğul, AK Parti Üniversite Başkanı Mehmet Okur ve gençlerin katıldığı sohbette Başkan Genç, "Gençlerimiz çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlere gençlerimiz şimdiden hazır." açıklamasında bulundu.

"AK PARTİ'DE SİYASET YAPMAK ONURDUR"

Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimiz bugün çok hareketli, çok akıllı, çok zeki ve kabiliyetli. Dünyayı tanımaya yelken açmış gençlerimiz ve çocuklarımız var. Doğrusu da bu zaten. Bugün her alanda ciddi mesafelerin alındığı bir Tükiye var. Bu aşamada özellikle üniversite gençliğinin yeni bir vizyonla bu gelişime daha çok katkıda bulunması gerekiyor. Bu partide siyaset yapmak şeref ve onurdur. Bu partinin kazanımları çok büyüktür ve devamı da gençlikle gelecektir." diye konuştu.

"GENÇLERE YATIRIM YAPTIK"

Gençlik Kolları'nın AK Parti'nin dinamiği olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sözlerini şöyle tamamladı: "AK Parti iktidarımız gençlere yönelik birçok yatırımın altına imza attı. Bizler de yerelde partimizin vizyonu ile gençleri kucakladık. Onlara sosyokültürel, sosyoekonomik yatırımlar kazandırdık. Gençleri bizler masa sandalye taşıyan, bayrak asan değil, sahada mücadele eden ve partisinin hizmet neferleri olarak görüyoruz. AK Parti iktidarımızın gençliğe verdiği önemin en somut örneğini en çok genç milletvekili AK Parti kurulduktan sonra alınmıştır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası