Ege Postası
Geri

Başkan İduğ'dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaret; Gündem depremzedeler

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, dün Malatya'da depremzedelerle bir araya gelmesinin ardından bugün de CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Görüşmede Başkan İduğ'un, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Malatya'da gerçekleştirdiği çalışmalar ve BM heyeti ile konteyner konusundaki iş birliğini aktardığı, Kılıçdaroğlu'nun bu gelişmeden ve bölgedeki çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduğu öğrenildi.
Başkan İduğ'dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaret; Gündem depremzedeler
Haberler / Politika
6 Temmuz 2023 Perşembe 18:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketlerinin ardından Bornova Belediyesi Malatya'da çadır kent kurmuştu.

Bir süre önce de depremzedeler Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a çadır kentin artık konteyner kente dönüşmesi için talepte bulunmuştu.

CENEVRE'YE GİTMİŞTİ

Başkan İduğ da bu talebi gerçekleştirmek için iki hafta önce İsviçre'nin Cenevre kentine giderek, Birleşmiş Milletler (BM) fonundan yararlanmak için yetkililerle görüşmüştü.

Başkan İduğ, BM yetkililerine bölgedeki konteyner eksikliğini anlattığı, BM heyetinin de çadır kenti yerinde görmek istediklerini ifade ettiği ve bir kaç gün önce de Malatya'ya geldikleri belirtildi.

ÇADIR KENTİ İNCELEDİLER

Başkan İduğ ve BM heyeti dün Malatya Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki çadır kenti birlikte inceledikleri BM heyetinin konteynerler için karar vereceği ve daha sonra çalışma başlatacakları öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Bu olumlu gelişme sonrası Ankara'ya giden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'deki makamında görüştü.

LİDER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Görüşmede Başkan İduğ'un CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Malatya'da gerçekleştirdiği çalışmalar ve BM heyeti ile konteyner konusundaki iş birliğini aktardığı, bu gelişmeden dolayı Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun memnuniyet duyduğu öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun Başkan İduğ'a bölgedeki depremzedeleri yalnız bırakmadığı ve çalışmaları aksatmadan yürüttğü ve talepleri yerine getirdiği için teşekkür ettiği ifade edildi.

Öte yadan görüşmede CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası