Ege Postası
Geri

CHP’li Gökçen’den Gökşen Anıl Ulukuş tepkisi: Ne yazık ki!..

CHP Parti Meclisi üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gökşen Anıl Ulukuş’u danışman olarak atama kararına tepki gösterdi. CHP’li Gökçen, ‘CHP gençlik örgütlerimizde partimize danışmanlık yapacak, hatta partimizin her kademesine yönetici olacak, bu işi de gayet iyi yapacak kadrolar var. Ne mutlu ki o kadrolar aşırı sağ akımlara karşı mücadelenin bu dönemde ne kadar hayati olduğunun da farkındalar, fakat ne yazık ki hak ettiklerini partimizde henüz alamadılar. Ben o arkadaşlarımla gurur duyuyorum’ dedi.
CHP’li Gökçen’den Gökşen Anıl Ulukuş tepkisi: Ne yazık ki!..
Haberler / Politika
6 Temmuz 2023 Perşembe 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışman olarak Zafer Partisi kökenli olduğu bilinen Gökşen Anıl Ulukuş’u ataması tartışmalara neden olmuştu.

CHP Parti Meclisi üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ulukuş’un atama kararına ilişkin habere yer vererek tepki gösterdi.

'AŞIRI SAĞ AKIMLARA KARŞI MÜCADELENİN...'

CHP gençlik örgütlerinde partiye danışmanlık yapacak, hatta partinin her kademesine yönetici olacak, bu işi de iyi yapacak kadroların olduğunu söyleyen CHP’li Gökçen ‘Ne mutlu ki o kadrolar aşırı sağ akımlara karşı mücadelenin bu dönemde ne kadar hayati olduğunun da farkındalar, fakat ne yazık ki hak ettiklerini partimizde henüz alamadılar. Ben o arkadaşlarımla gurur duyuyorum’ sözleriyle eleştirdi.

CHP'li Gökçen'in paylaşımı şu şekilde:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası