Ege Postası
Geri

Ege Bölgesi'nin 'En başarılı ilçe belediye başkanları' anketi; İzmir'den 4 isim var

ALF Araştırma Ege Bölgesi'nin "EN Başarılı" 10 İlçe Belediye Başkanı'nı belirledi. Ankette ilk 10'da İzmir'den dört belediye başkanı yer aldı.
Ege Bölgesi'nin 'En başarılı ilçe belediye başkanları' anketi; İzmir'den 4 isim var
Haberler / Politika
5 Temmuz 2023 Çarşamba 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi en başarılı belediye başkanlarını tespit etmek için kamuoyu araştırması yapan şirketler çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda son olarak ALF Araştırma, 1-4 Temmuz tarihleri arasında Ege Bölgesi'nin "EN Başarılı" 10 İlçe Belediye Başkanı'nı belirledi.

İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinin ilçe belediye başkanlarını kapsayan araştırma için 6 bin 230 kişi ile yüz yüze anket yapıldı. 

Ankette ilk 10'da yer alan belediye başkanları belirlenirken, Listede İzmir'den dört belediye başkanı yer aldı.

Öte yandan Ege Bölgesi'nin "EN Başarılı" 10 İlçe Belediye Başkanı listesinde yüzde 63,8 ile Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ilk sırada yer aldı. Listenin dördüncü sırasında yüzde 60,4 ile Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç yer alırken, yüzde 56,9 ile Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ dokuzuncu, yüzde 56,2 ile Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da 10. sırada yer aldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası