Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ: “Herkese kalbimizi, gönlümüzü açtık“

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Köy Ensütüleri Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Karabağ hükümete yüklendi. Bayraklı'da yaptığı icraatlar ile Türkiye'ye örnek olduklarını ifade eden Başkan Karabağ, " Herkesi Belediyeye aldık 3’er 5’er kişi hiç kimseyi ötekileştirmedik. Türk'ü de aldık , Kürt’ü de aldık , laz’ı da aldık , aleviyi de aldık , sünniyi de aldık. Çünkü Bayraklı küçük bir Türkiye" dedi
Başkan Karabağ: “Herkese kalbimizi, gönlümüzü açtık“
Haberler / Politika
9 Haziran 2013 Pazar 17:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ-  Başkan Karabağ Köy Enstitüleri Derneği'nde çarpıcı mesajlar verdi. Başkan Karabağ sözlerine söyle devam etti; "Bayraklı'yı AK Parti almak için buralar ikiye bölündü ve Bayraklı'yı AK Parti yine alamadı. Sizlerin desteğiyle CHP’li bir Belediye başkanı olarak 59 Cami 49 okulu olan bir bölgenin Belediye Başkanı oldum .  Bayraklının insan nüfusu olarak AK Parti din ekseni yaşayan zihnine uygun olması  sebebi ile  bizim onlara karşı bir takım burada Arzum anlarımızın olması gerekiyordu. 



"BAYRAKLI'DA AK PARTİ'NİN HAREKET ALANINI DARALTTIK"
Bir dizi çalışma ile AK Partinin bu bölgedeki hareket alanını daralttık .  Bunlar Camii ve din eksenli söylemlerle halkımız  aldatmışlardır , 59 Cami’ye girdik , 59 Cami’yi tek tek temizledik temizlemeye devam ediyoruz. Oranın cemaatinin Çanakkale’de şehitler nasıl olduklarını görmeleri için 4 yıldır Çanakkale’ye taşıyoruz. 25 semt açtık. 25 semt evinde   yaklaşık . Bin 500 kişiye  özellikle bayanlarla kurs ve diğer etkinlikleri düzenliyoruz .  Belediye kurumunu doğru korumamız gerekiyor.

"KİŞİSEL ÇIKARLARI OLAMAYANLAR BİZİ ACIMASIZCA ELEŞTİRİYOR"
 Burası önemli bir mevzi, Demokratik bir mevzi.  Buraları kaybetmememiz gerekiyor. Sokakta acımasızca eleştirerek Belediye Başkanını kişisel çıkarları olmadı diye eleştirenleri bu anlamda düşünerek sevseniz de sevmesiniz de Belediye Başkanını korumanız gerekiyor. Karabağlar Belediyesi için de böyle,  Bayraklı için de  böyle Kemalpaşa gibi kritik bölgeler için de böyle. Gelinen nokta da  Bayraklı’da  derneklerin hepsine kapı kapı gidiyoruz bütün derneklerde Belediye çalışanları var . 



"BAYRAKLI KÜÇÜK TÜRKİYE"
 " Herkesi Belediyeye aldık 3’er 5’er kişi hiç kimseyi ötekileştirmedik.  Türk'ü de aldık , Kürt’ü de aldık , laz’ı  da aldık , aleviyi de aldık , sünniyi de aldık. Çünkü Bayraklı küçük bir Türkiye" . Ben diyorum ki, benim partimin büyükleri Bayraklı'da birlikte yaşamayı ,adaletli bir belediyecilik ve kurumsallaşmayı  AK Parti'yi nasıl hareketsiz kılmayı gösterebileceğimiz örnek Bayraklı'dır.  Bu salonları derneklere açtık hangi partiye mensup siyasal görüşten  olursa olsun , kalbimizi gönlümüzü açtık, yıkmadan usanmadan onlarla konuşuyoruz. Ve  çocukları ile uğraşıyoruz. Ve Geleceği Bayraklı'yı bu karanlık güçlere teslim etmemek istiyoruz .

AK PARTİ BAYRAKLI'DA ÇÖZÜLMELER VAR!
 Bayraklı’da kendi içinde çözülen AK Parti burada yoğun bir şekilde bize katılıyorlar. Geçmiş yönetimlerde görev alan arkadaşlar bizlere katılıyorlar bizde onları bağrımıza basıyoruz. Bayraklı’da iş bulma kurumu gibi olduk. Dört bin 350 kişiye iş bulduk.  Bir çok Bayraklı’da oturan kardeşlerimize piyasadan iş bulduk. Ben Diyorum ki kardeşim AK Partili Bakanlara Millet Vekillerine geldiğinizde mahallenizde sorun kaç kişiye iş verdiniz , kaç kişiye aş verdiniz ve bu işsizliği yoksulluğu bizim  Belediye başkanınız mı önleyecek yoksa siz mi önleyeceksiniz diye sorun .

"DÜNYA'DA EN BÜYÜK GÜÇ HALKIN GÜCÜDÜR"
Taksimde ki gezi parkına, Osmanlı hatırlansın Abdülhamit hatırlansın diye, kışla yapmayı becerenler Türkiye’yi işsiz ve aç bırakanlar, el avuç açan bir toplum bıraktılar. 10 milyon yeşil kartlı eşleri ile 20 milyon insan kaymakamlıklara,  bu hükümete el avuç açan bir hale geldi. 12 Eylül seksenden sonra yaratılan seçmen kitlesi, bu ülkede seçim ile iktidar olmanın yolunu kapatmışlardır.Dünyadaki en büyük güç haklın gücüdür , halkın ayaklanması doğru tabiriyle halk hareketi dünyanın hiç bir ülkesinde karşılıksız kalmamıştır .

"GELİP İZMİR'DE MİTİNG YAPSANIZA"
Şimdi AKP moral bozukluğu içinde 2 ilde miting yapacakmış. İstanbul ve Ankara’da gelin İzmir’de yapın neden korkuyorsunuz. Gelin İzmir’e gelin. Öyle taşıyarak değil, yüzde ellik oy oranı içerisinde  bunlara iktidar olanakları ile yapışmış olan, yüzde 20’lik oranı dışında fanatik bir yapıları yok. Türkiye kendi partim için ifade ediyorum. Türkiye sorunların çözümleri  noktasına gelmemiz gerekiyor. Genel Başkanımızdan bunu bekliyorum. 

GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMZİ CHP'Yİ TÜRKİYE'YE ANLATSINLAR
Genel Merkezimizden sürekli İzmir’e geliyorlar, gelsinler başımızın üzerinde yerleri var. Ama Mardin'e de gitsinler, Erzurum’a , Kars'a gitsinler Türkiye bizim olsun.  Zaman zaman bize muhalif olanlar kalkıp genel merkez yöneticilerine gidip bu belediye başkanı diyor ki  “Genel Başkan yardımcıları sık sık İzmir’e geliyorlar” diye şikayet ediyorlar.  Ben de diyorum ki Ben Erzurum’a gittim Olur şenliklerinde yaptığım konuşmada  CHP’li bir Belediye Başkanının bu ülkenin manevi duygularına saygılı Bayrağına saygılı insanlar olduğumuzu anlattım. Bu ilkenin ulusalcığına saygılı olduğumuz anlattım. Buraya neden benim Milletvekillerim gidip bunları anlatmasın. Bu anlamda partimizi ha harekete geçmesi gerekiyor.  Biz Belediye Başkanları bugün varız yarun yokuz,Bu ülkeyi bu iktidardan kurtarmanı tek yolu sosyal demokrat halkçı  sadece Cumhuriyet değerlerini değil, halkçı yönünü öne çıkaran bir Cumhuriyet halk partisinin olması ve iktidara yürümesi gerekiyor."diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası