Ege Postası
Geri

Başkan Kayışlı: Bucaspor'a borcumu ödemeden gitmem

Bucaspor'da olaylı geçen olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlık koltuğuna oturan Çetin Kayışlı, hedeflerini anlattı.
Başkan Kayışlı: Bucaspor'a borcumu ödemeden gitmem
Haberler / Spor
6 Ağustos 2015 Perşembe 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlk döneminde küme düşme acısını yaşadığını belirten Kayışlı, "İzmir'e, Buca'ya başarı sözüm var. Bu kulüp bizim yönetimimizde küme düştü. Bucaspor'u yeniden bir üst lige taşımak boynumun borcu. Bu borcu ödemeden gitmem" diye konuştu. Bu sezon transfer yasağı olmasına rağmen mevcut kadro ile hedefe ulaşacaklarını söyleyen Kayışlı, "Yok halimizle futbolculara para yatırarak takımın iskeletini koruduk. Türkiye'nin en tecrübeli isimlerinden olan Teknik Direktör Levent Eriş'le yola devam ettik. Güzel bir stadımız ve tesisimiz var. Başarı için her imkana sahibiz" diye konuştu.

Bucaspor'un 2'nci Lig'de kalıcı olmayacağını dile getiren Çetin Kayışlı sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Eski yabancı futbolculara olan 1 milyon 129 milyon Euro borcu ödemek bizim sözümüz. Görev süremiz başkalarının hatalarını telafi etmekle geçiyor. Bu kulübe hiç acımamışlar. Hepsini temizlemeye çalışıyoruz. İşimiz kolay değil. Camia ve taraftardan sabır bekliyoruz. Kulübün 1 kuruşunu dahi sokağa atmadık, atmayacağız. 

2'nci Lig'den bir an önce kurtularak geleceğimizi sağlam temellere oturtacağız

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın kongrenin kanunsuz yapıldığına dair iddiaları da yanıtlayan Kayışlı, "Ben ve arkadaşlarım hukuka aykırı hiçbir şey yapmadık. Yeni oluşum önce seçime girsin. Benim vicdanım rahat. Varsa sorunları, mahkemeye başvursunlar, korkum yok" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası