Ege Postası
Geri

Başkan Keskin: Gölet, Sultanbeyli'nin vizyon projesi

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bitmesine az bir zaman kalan Gölet Projesi’nin ilçeleri için vizyon bir proje olduğunu belirterek, “İlçemiz yakın zamanda yeni bir yaşam alanına kavuşacak.” dedi. Sultanbeyli Belediye Başkanı...
Başkan Keskin: Gölet, Sultanbeyli'nin vizyon projesi
Haberler / Güncel
26 Eylül 2013 Perşembe 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bitmesine az bir zaman kalan Gölet Projesi’nin ilçeleri için vizyon bir proje olduğunu belirterek, “İlçemiz yakın zamanda yeni bir yaşam alanına kavuşacak.” dedi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı. Sultanbeyli Belediyesi 15 mahallede kaldırım, asfalt ve tretuar çalışmaları yapıyor. Sık sık sahaya inerek çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Keskin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sultanbeyli’nin eksiklerinin yavaş yavaş giderildiğini ifade etti. Yaz aylarını çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Keskin, “Sultanbeyli genelinde tüm mahallelerimizde şu anda çalışma var. Asfalt, kaldırım ve tretuvar çalışmalarımız çok hızlı ilerliyor. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Yeni yapılacak prestij cadde uygulamalarıyla ilgili de bilgi veren Keskin, “Daha önce 16 sokağımızda prestij cadde uygulaması yapıldı. Şimdi ise Hayat ve Miraç, Şanlıurfa Caddesi ve Fatih Bulvarı’nda bu uygulamaların hazırlıkları yapılıyor. Prestij cadde uygulaması ilçenin görüntüsünü güzelleştiren bir uygulama.” dedi ve ilçe halkından çalışmalar süresince oluşacak olumsuzluklar için anlayış beklediklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası