Ege Postası
Geri

Başkan Kılıç'tan sivrisinek sorunu açıklaması: 7 gün 24 saat mücadele edeceğiz

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sivrisinekle mücadele edeceklerini belirtti. Başkan Kılıç; "Hemşehrilerimizden gelen tüm talepleri kayıt altına almış olup her noktada etkin mücadele için hafta tatili ve bayram dinlemeden 7 gün 24 saat mücadele edeceğiz" dedi.
Başkan Kılıç'tan sivrisinek sorunu açıklaması: 7 gün 24 saat mücadele edeceğiz
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Haziran 2023 Perşembe 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sivrisineklerin arttığını ve belediye olarak mücadele verdiklerini açıkladı.

Kılıç'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle;

"Değerli Bucalılar, havaların ısınmasıyla beraber İzmir genelinde sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelerin sayısında yaşanan artış hepimizin sorunu haline gelmiş durumdadır. Buca Belediyesi olarak ilçemizdeki sorunu engellemek adına çalışmalara başlamış bulunmaktayız.Hemşehrilerimizden gelen tüm talepleri kayıt altına almış olup her noktada etkin mücadele için hafta tatili ve bayram dinlemeden 7 gün 24 saat mücadele edeceğiz. Vatandaşlarımız, 0850 228 28 22 numaralı telefonu arayarak talep ve isteklerini bize iletebilirler. Ekiplerimiz, mutlaka ihbar edilen noktaya müdahale edecektir. En kısa sürede sorunu çözmeyi hedeflediğimizi önemle belirtiriz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası