Ege Postası
Geri

Uzundere Konutları'nda oturan depremzedelere ihtarname şoku!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesi Yaşar Kemal Mahallesi'nde bulunan Uzundere Toplu Konutlarındaki mülkiyeti belediyede olan taşınmazları ihale yolu ile satışa çıkarmıştı.Kamuoyunda satışa yönelik tepkiler sürerken bugün ise konutta oturan depremzedelere 15 gün içerisinde evleri boşaltmaları yönünde tebligat gönderildi.
Uzundere Konutları'nda oturan depremzedelere ihtarname şoku!
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2023 Çarşamba 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- 30 Ekim 2020 İzmir depreminde evsiz kalan vatandaşlardan bazıları Karabağlar'da mülkiyeti İzmir büyükşehir Belediyesi'nde olan Uzundere Konutları'na yerleştirilmişti.Öte yandan depremzedelerin evleri tahliye etmeleri bir kaç kez ertelenirken geçtiğimiz aylarda İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile alınan kararla konutta oturanların çıkarılması karar verilmişti.

Bugün ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tahliye ve yıkım işleri ekipleri tarafından konutta oturanlara ihtarname gönderildi.İhtarnamede depremzedelerin tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde konutları tahliye etmeleri aksi takdirde zabıta ekipleri tarafından çıkarılacakları bildirildi.Tahliyeleri istenen depremzedeler ise bu karara tepki gösterdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası