Ege Postası
Geri

Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesi'nde başladı

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ile güne başladı.
Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesi'nde başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Nisan 2024 Çarşamba 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sabahın ilk saatlerinde ilk olarak Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nde mesaiye başlayan Başkan Kınay, burada Temizlik İşleri Müdürlüğü ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Başkan Kınay, belediyenin emekçileriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Kınay, “Acısıyla, tatlısıyla burası bizim evimiz” sözleriyle başladığı konuşmasına, emekçilere verdiği sözü yerine getirebilmek için çalışacağını, çalışmalarını tüm emekçilerle yol arkadaşlığı yaparak yürüteceklerini dile getirdi. Emeğin en yüce değer olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, bu emeği hep birlikte büyüteceklerini ifade etti.

İşçilerle buluşmasının ardından Başkan Kınay, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen birim toplantısında yürütülen çalışmalar ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi alarak şantiyeyi dolaştı.

Personelle çay içti

Temizlik İşleri Şantiyesi’nin ardından Başkan Kınay, Karabağlar Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne gitti.

Burada da çalışan personelle tanışan Başkan Kınay, onlarla sohbet ederek birlikte çay içti. Ardandın da müdürlüğü gezerek buradaki işleyiş ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karabağlar’daki can dostlarıyla ilgili gerçekleştirilecek projelerle birlikte tüm canlıların güvenli ve huzurlu bir yaşam süreceği mesajını veren Başkan Kınay, her canlının yaşamına saygı duyulacağının altını çizdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası