Ege Postası
Geri

Başkan Köfüncü'den kaldırım ihlali açıklaması

ÇEŞME Belediyesi'nin esnafa kaldırım işgalinde sınırlama getirmesiyle birlikte esnafın duruma tepki göstermesi sonucu yaşanan tartışmalar üzerine Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü açıklama yaptı.
Başkan Köfüncü'den kaldırım ihlali açıklaması
Haberler / İzmir
22 Haziran 2016 Çarşamba 20:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Belediyesi ile esnaf arasında yaşanan kaldırım ihlali tartışmaları üzerine basın açıklaması yaptı. Olayla ilgili üzüntü duyduğunu belirten Başkan Köfüncü, "Taş atıp kolunu saklayanlar, bu olayı kışkırtanlar şunu unutmasınlar; Çeşme bir tanedir. İkincisi yaratılıp, bize verilmeyecektir. Çeşme'nin her bölgesindekiler benim esnafım. Onlar kan ağlarken, bu insanlar ne yapıyo? Her gördüğümüz yanlışı, ilgili birimlerle defalarca konuşuyoruz. Gerektiğinde ikaz ediyoruz. Biz oraya kavga etmeye gidemeyiz. Biz esnafımız için söylem tarzında kavga ederiz. Biz kalkıp ne masayı kırarız, ne cam çerçeve indiririz. Bunları tasvip etmemiz mümkün değil" dedi.


'ÇEŞME BÖYLE OLAYLARLA GÜNDEME GELMEMELİ'

Amacının Çeşme'ye hizmet etmek olduğunu ifade eden Köfüncü, ilçenin böyle olaylarla gündeme gelmemesi gerektiğini dile getirerek, "Ben giderim Belediye ile konuşurum, siz esnaf olarak kötü olmayın. Eğer bu tavır, belediyeye yanaşmaysa, bize karşı yapılmış haksızlık olarak değerlendiririm. Esnaf Odası Başkanı olarak, Kaymakam'a da, Belediye'ye de, tüm kurumlara da giderim. İnsanlar bizim basiretsiz kaldığımızı düşünüyorlar. Hayır! Biz basiretsiz kalmadık. İzmir dışında olmam gerektiğinden dolayı, şanssızlık yaşadık. Bu da suskunluk olarak algılandı" ifadelerini kullandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası