Ege Postası
Geri

Anlamlı projeye Karşıyaka desteği!

KİTVAK, DEÜ'ye konuk evi için proje başlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sosyal paylaşım sitesi hesabından proje için çağrı yaptı. Akpınar'ın destek mesajı sonrası belediye personeli ve Karşıyakalılardan destek yağdı. 400 bin SMS gerek!
Anlamlı projeye Karşıyaka desteği!
Haberler / İzmir
22 Haziran 2016 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Şehir dışından gelerek İzmir’de onkoloji tedavisi gören hastalarla yakınları için Ege Üniversitesi’ne daha önce onkoloji hastanesi ve bir konuk evi kazandıran KİTVAK (KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı), şimdi Dokuz Eylül Üniversitesi’ne de bir konuk evi kazandırmak için harekete geçti. 

Hayırseverlerin desteğiyle daha önce Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve EÜ KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ni hizmete sunan KİTVAK, üçüncü projesi olan DEÜ - KİTVAK Konukevi Projesi'ni hızla hayata geçirmek için çalışma başlattı. Hastanede tedavi gören hastaların, koridorlarda, merdivenlerde, bahçede, ağaç altlarında gecelemek zorunda kalan yakınları için DEÜ’ye konuk evi kazandırmak isteyen vakıf yöneticileri, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile görüşüp destek istedi.

Başkan Akpınar, sosyal medya hesabından “UMUT yazıp 3502’ye sms göndererek, 5 TL bağış yapın, DEÜ KİTVAK Konukevi projesi gerçeğe dönüşsün” paylaşımında bulununca, Karşıyakalılar ve belediye personeli  büyük ilgi gösterdi. Karşıyaka Belediyesi önümüzdeki süreçte etkinliklerle de konukevi projesine destek olacak.

400 BİN SMS YETER
Her biri 5 TL değerinde 400 bin SMS ile konukevi projesinin tamamlanabileceğini belirten vakıf yöneticileri, verdiği destekten ötürü Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar ve duyarlılık gösteren Karşıyakalılara teşekkür etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası