Ege Postası
Geri

Başkan Mutlu seçim vaatlerini yerine getiriyor: Mutluluk Kahvesi açıldı

Konak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutluluk Kahvesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "İlk yüz gün vaatlerimizin içinde emekli lokali vardı. Bunun adına da mutluluk kahvesi dedik" ifadelerine yer verdi.
Başkan Mutlu seçim vaatlerini yerine getiriyor: Mutluluk Kahvesi açıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Temmuz 2024 Perşembe 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA EGEPOSTASI- Konak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutluluk Kahvesi'nin açılış töreni gerçekleşti.

Açılış törenine CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Ahmet Zeybek, TARKEM Genel Müdürü Sergenç İneler, Kentimiz İzmir Derneği Başkanı Uğur Yüce, Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, Tüm Emekliler Sendikası Konak Şube Başkanı Ayşe Ekşioğlu, DİSK Emekli-Sen Konak Şube Başkanı Esma Minareci, CHP Kadın Kolları Başkanı Songül Cihangir, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekilleri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve emekliler başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

SEÇİM SÖZLERİ TUTULUYOR 

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu açılış konuşmasında, "Bugün heyecanlıyız seçim vaatlerimizi yerine getiriyoruz. İlk yüz gün vaatlerimizin içinde emekli lokali vardı. Bunun adına da 'mutluluk kahvesi' dedik. Emekliler seçim döneminde evden çıkamadıklarını, 10 bin lira ile bir çay kahve içemediklerini söylemişlerdi. Belediyenin bu mekanını ağırlıklı olarak emeklilerin kullanacağı bir yer olarak  hazırladık. Vakit geçirebilecekleri, sohbet edebilecekleri, farklı atölyelerin gerçekleşecekleri, yeni uğraşılar, hobiler edineceği farklı etkinlikler yapabildikleri yer olsun istedik. İşletmesini de İzbel üstlendi. Kemeraltımızı canlandıracağız" dedi.

FİYATLAR SUDAN UCUZ

Mutluluk Kahvesi'nde çay 5 TL, Türk kahvesi ise 15 TL'de satılacak. Soğuk meşrubatlar ve aparetif yiyeceklerin de fiyatları emeklilerin yüzünü güldürecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası