Ege Postası
Geri

Başkan Oran'dan 'siyaset yapma' diyen vatandaşa Atatürk dersi

Çeşme Belediyesi Grand Fondo Bisiklet Yarışı ödül töreninde “siyaset yapma” diyen bir vatandaşa Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Atatürk’ün yolunda yürüyoruz demek siyasetse, evet siyaset yapıyorum diyerek” tepki gösterdi.
Başkan Oran'dan 'siyaset yapma' diyen vatandaşa Atatürk dersi
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Kasım 2021 Salı 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Grand Fondo Bisiklet Yarışı’nda derece giren yarışmacılar ödüllerini Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın elinden aldı. Ödül töreninde konuşan Oran, “Çeşme sizler sayesinde daha çok bisiklet dostu bir kent olacak. İyi ki varsınız. Çeşme kültürle, sanatla ve sporlar anılmaya devam edecek. Atatürk’ün izinde yürümeye devam edecek. Buna hiç kimse engel olamayacak” dedi.

“ATATÜRK’TEN RAHATSIZ OLMAYIN”

Konuşması sırasında bir vatandaşın “siyaset yapma” demesi üzerine tepki gösteren Başkan Oran, “Atatürk’ün yolunda yürüyoruz demek siyasetse, evet siyaset yapıyorum. Atatürk’ten rahatsız olmayın. Sizlere rağmen bu ülkenin kurucu ve kurtarıcı değerlerini peşinde yürümeye devam edeceğiz” derken vatandaşlar alkışlarla Oran’ın sözlerine destek verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası