Ege Postası
Geri

Başkan Pekdaş'tan flaş rotasyon kararı

​Konak Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra kadrodaki operasyonlarını büyük ölçüde tamamlayan Başkan Sema Pekdaş, flaş bir atamaya gitti. Hakan Tartan döneminde aktif çalışan müdürlüklerde görevli bürokratların büyük kısmı ile yollarını ayıran Başkan Sema Pekdaş, Özel Kalem Müdürlüğü'ne İzmir Barosu başkanlığı yaptığı süreçte yol arkadaşı olan Avukat Dilek Demir'i getirdi.
Başkan Pekdaş'tan flaş rotasyon kararı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Kasım 2014 Salı 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- En son geçtiğimiz yaz aylarında gerçekleştirdiği atamalarla yönetim kademesini büyük oranda tamamlayan ve bir dizi rotasyon sonrasında yeni a takımını belirleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediyenin kritik birimlerinden Özel Kalem Müdürlüğü'nde değişiklik kararı aldı.
 
 
DEMİR GELDİ, YUNAK GİTTİ
Son olarak belediyede uzun yıllar başkan yardımcısı olarak çalışan Serpil Güngör'ün emekliye ayrılması ile değişen kadroda rotasyona giden Başkan Sema Pekdaş, belediyenin en önemli müdürlükleri arasında yer alan Özel Kalem Müdürlüğü'ne eski yol arkadaşı Avukat Dilek Demir'i getirdi. Pekdaş, İzmir Barosu'nda başkanlık yaptığı dönemde yönetim kadrosunda yer verdiği ve geçtiğimiz ay gerçekleşen baro seçimlerinde yönetime yeniden aday olmayan Demir'i birimin başına transfer etti.
 
BARO'DA PEKDAŞ'IN YÖNETİM KADROSUNDAYDI
Özel Kalem Müdürlüğü görevini yerine getiren Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak ise, değişikliğin ardından kendisine bağlı birimlerin başında görevini yürütmeye devam edecek. Karşıyaka Belediyesi'nin de resmi yazı ile istediği Yunak'ın, Dış İlişkiler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Veteriner Müdürlüğü, Spor Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün başında görevini sürdüreceği öğrenilirken, yerine getirilen yeni Özel Kalem Müdürü Dilek Demir'in ise Başkan Pekdaş'ın isteğiyle göreve atandığı öğrenildi.
 
KADROYA HUKUKÇU TAKVİYESİ
Konak Belediyesi’nde son değişiklilerle birlikte Ankara Çankaya Belediyesi’nden gelen Eser Atak, Sinan Toygun, Mehmet Yunak, Celil Durdu, Nurcihan Özer başkan yardımcısı kadrosunda bulunuyor. İzmir Barosu'nda Çağdaş Avukatlar Grubu'nda Sema Pekdaş ile yer alan ve Baro Genel Sekreterliği görevi yapan Avukat Dilek Demir, başkanlığa bağlı olarak çalışacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası