Ege Postası
Geri

Başkan ŞAHİN “10 bin üye kampanyası” başlattı

CHP Menemen İlçe Örgütü’nün, yarın yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde düzenlediği kahvaltıda partililerine seslenen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; 7 Haziran’da yaşanacak CHP iktidarının ilelebet sürmesi için, yaşanacak bir Türkiye için Menemen’den 10 bin üye istediğini söyledi.
Başkan ŞAHİN “10 bin üye kampanyası” başlattı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2015 Pazar 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 
CHP Menemen İlçe Örgütü’nün, genel seçimlere saatler kala Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı, binden fazla partiliyi buluşturdu. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in eşi Nurdan Şahin ile birlikte katıldığı kahvaltıda, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Belediye Meclis Üyeleri,  Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve Muhtarlar da yer aldı.
 
Son 13 yıldır Türkiye’yi bir büyük kutuplaşmanın içine hapsetmeye çalışan zihniyetin artık Türkiye’yi yönetemez hale geldiğini söyleyen CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Cumhuriyet tarihi boyunca ne zaman ulusal birliğe ihtiyaç duyulsa adresin hep CHP olduğunu ifade ederek; “Bu kez de Türkiye’nin birliğinin adresinin CHP olduğunu gören milyonlar, geçmiş siyasi eğilimleri ne olursa olsun, CHP etrafında toplanıyor. Gelin halkımıza hak ettiği demokrasiyi birlikte armağan edelim. Gelin Türkiye’yi özgürleştirelim, kalkındıralım, ileriye götürelim. Gelin, yaşanacak bir Türkiye’yi birlikte yaratalım” dedi.
 
Başkan ŞAHİN; “Ben artık iktidar yüzü görmek istiyorum”
Üst üste 4 dönemdir Menemen’de CHP’den Belediye Başkanı seçilerek kırılması zor bir rekora imza atan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Ben artık iktidar yüzü görmek istiyorum. Beni artık 5. yada 6. dönem Belediye Başkanlığı kesmez. Beni CHP’nin iktidarı keser, başka hiçbir şey Tahir Şahin’i mutlu etmez”sözleriyle büyük alkış aldı.
 
Başkan ŞAHİN, 10 bin üye kampanyası başlattı..!
3460 üyesi bulunan CHP Menemen İlçe Örgütü’nün üye sayının 10 bin’e ulaştırılması için partililerini göreve çağıran Belediye Başkanı Tahir Şahin, herkesten en az 3 üye getirmesini isteyerek, “Hepinizden ricam şu; her biriniz 3’er üye getirdiğiniz takdirde, bunu bugünden yarın sabaha da demiyorum, o zaman CHP İlçe Örgütümüzün üye sayısı otomatikman 10 bin olacak. Eğer üye sayısını 10 bin’e çıkardığımız zaman 1 değil, 3-5 kişi çalışmaya başlayacak. Eğer 10 bin üye olursa, nasıl 4 dönemdir CHP bayrağını Menemen Belediyesi burçlarına dikiyorsak, o zaman iktidar yolunda da Menemen burada genel seçimlerde 2. parti çıkarken, mutlaka 1. parti çıkacaktır. Pazar günü 1. Parti çıkacağımıza da yürekten inanıyorum. 10 bin üye olursa biz burada rakip muhalefet partinin arkasında ikinci değil, ikiye katlarız ikiye… Ben artık yerelde Tahir Şahin, genelde CHP’nin ikinci olmasını içime sindiremiyorum. Bana bu azabı artık yaşatmayın. Hep Tahir Şahin yok, daha nice Tahir Şahin’ler çıkacaktır. Ama ilk önce CHP’nin önde olmasını istiyorum ben” diye konuştu.
 
7 Haziran’da yaşanacak CHP iktidarının ilelebet sürmesi için, yaşanacak bir Türkiye için 10 bin üye istediğini söyleyen Başkan Şahin’in, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak ve devamiyetini getirmek için 10 bin üye istiyorum. Bayraklarınızı 10 bin, 15 bin üye için sallayın” sözleriyle birlikte salonda büyük bir coşku yaşandı.
 
Başkan Şahin’den “sandığa sahip çıkın” çağrısı
Partililerinden, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde sandığa sahip çıkmalarını isteyen Başkan Şahin, “Her sandıkta 2 oy kaybetsek, 700 kadar oy kaybedeceğiz demektir. 30 ilçede sandıktan böyle oyları kaybedersek, bir milletvekili kaybedeceğiz demektir. Kim barajı aşmış aşmamış beni ilgilendirmiyor. Beni, CHP ailesi ilgilendiriyor. Efendim 5 oyumuz var birisi oraya gitsin. Öyle bir şey yok sevgili kardeşlerim” diye konuştu.
 
Başkan Şahin’in partililerinden son isteği…
Yerel seçimlerde gösterilen performansın genel seçimde de gösterilmesini isteyen Başkan Şahin, genel seçimlere saatler kala gerçekleştirilen kahvaltıya katılan partililerinden, son bir hamle yaparak oylarını artırmalarını istedi. Başkan Tahir Şahin; “Tarafsız kalmış insanlarımız daha çok. Ama komşumuz ama amcaoğlumuz, her birimiz bugün öğleden sonra yarına kadar 3 kişiyi ikna etse ki; isterse bu aile bunu başarır, o zaman İzmir genelinde 100 bin oy daha fazla alırız demektir. İşte bu da 1 yada 2 milletvekili daha fazla çıkaracağız demektir. O zaman ne olacak; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan olacak, yaşanacak bir Türkiye gelecek. Herkesten bunu rica ediyorum” diye konuştu.
 
BALBAY; “Menemen’de 30 bin üye olur”
Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in 10 bin üye kampanyasının Menemen’de çok kolay başarılabileceğini ifade eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün gece Menemen’e yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi; “Ben dün akşam saat 21:30’daki Menemen’de kaldım. Sizlerin CHP konvoyunu karşılayışınız, gerçekten geceyi aydınlattı. Tahir Başkanımın dediği gibi, o heyecandan değil 3 bin, değil 10 bin, 30 bin üye olur sevgili kardeşlerim. İşte yerel iktidar, örgüt dayanışması buna denir. İşte kentiyle, örgütüyle barışık Belediye Başkanı buna denir. İşte örgütüne önce ben ne alabilirim diye değil, ne verebilirim diyen üye size denir sevgili kardeşlerim. Kutluyorum sizleri”
 
Büyük bir coşkuyla geçen kahvaltının sonunda partililer, CHP’nin seçim marşlarını hep bir ağızdan söyleyerek, “Başbakan Kemal” sloganları eşliğinde salondan ayrıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası