Ege Postası
Geri

Başkan Şahin sıraya girdi, işçilerle yemek yedi

İzmir’in kıdemli Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Menemen’i marka kent yapmak” hayaliyle 4. döneminde de Menemen’in çehresini değiştirecek prestij projelerini uygulamaya koyuyor. İzmir’in en büyük doğal gölet ve rekreasyon alanını Menemen’e kazandırmak için Nisan 2015’den bugüne büyük bir özveriyle çalışan Belediye işçileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, elinde tepsisiyle yemek sırasına girdi ve menüdeki kavurma, pilav, yoğurt ve tatlıyı alarak işçilerin masasına oturdu.
Başkan Şahin sıraya girdi, işçilerle yemek yedi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mart 2016 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşçilerle sohbetinin ardından, Göl Park yada Fuar Menemen adıyla birkaç ay içerisinde hizmete açılması hedeflenen rekreasyon alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahir Şahin, “İzmir’e göç edenlerin ilk tercihi olan Menemen’in nüfusu her geçen gün artıyor. Son TÜİK sonuçlarına göre İzmir 1,3 büyürken, ilçemiz 5,58 büyüme kaydetmiştir. Her geçen gün artan nüfusumuzu da dikkate alarak ilçe merkezine çok yakın bir noktada yer alan ve Karayollarının yol yapımı için malzeme çekmesiyle oluşan 27 dönümlük doğal göleti değerlendirmek istedik.  İzmir’in en büyük doğal göletinin de içinde bulunduğu 140 dönümlük bir rekreasyon çalışmamız var. Bu projede; 1750 mt bisiklet yolu, yürüyüş yolları, 2500 kişilik amfi tiyatro, düğün salonu, halı saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, 216 m2’lik spor tesis binası, 20 bin m2 hayvanat bahçesi, 10 bin m2 lunapark, kafeteryalar, piknik alanları ve otoparklar yer alacak. Proje kapsamında 4400 m2 kapalı alana sahip fuar alanı da Menemen’e kazandırılacak. Gölet alanı 3 bin ağaçla yeşillendirilecek. Ayrıca gölete 5 iskele kurulacak. Gölet içerisinde kano ve deniz bisikletleri yüzecek. Göl çevresinde ise 750 m2’lik mini tren çocuklarımıza hizmet edecek” dedi. 
 

Minimum Maliyet, Maksimum Hizmet..
Bu projenin sadece Menemen’in değil, İzmir’in projesi olduğunu söyleyen Başkan Tahir Şahin açıklamalarına şöyle devam etti; “Göl Park yada Fuar Menemen adıyla birkaç ay içerisinde faaliyete geçireceğimiz rekreasyon çalışmalarımızı dışarıdan hiçbir destek almadan, tamamen Belediyemiz kaynaklarıyla gerçekleştiriyoruz. Gün geliyor Emiralem deresinden topladığımız taşları kullanıyor, gün geliyor kendi imalatımız oturma gruplarını kullanıyoruz. Yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olması beklenen projeyi minimum maliyetle hayata geçirebilmemiz için büyük bir özveriyle çalışan Belediye Ailemizin her bir ferdini alınlarından öpüyor, yağmur çamur demeden sürdürdükleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası