Ege Postası
Geri

Başkan Şahin ve Durak'ın İzmir turu sürüyor

Ülkemizde artan terör olayları karşısında birlik ve beraberliğimizi artırmayı hedefleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın Genel Merkez’den ilçelere uzanan ziyaret turları sürüyor.
Başkan Şahin ve Durak'ın İzmir turu sürüyor
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2016 Perşembe 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak CHP Genel Merkezi’ne gitmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK Üyeleri ve Milletvekilleriyle bir araya gelmişti.

İkili Ankara dönüşü ilçe turlarını başlatarak, İzmir’in 30 İlçesi’nde Belediye Başkanları ve CHP İlçe Örgütlerine ziyaretlere başlamıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e de ziyaret gerçekleştiren ikili, İzmir gündeminde büyük dikkat çeken bu ziyaretlerin 6. gününde Aliağa, Dikili ve Kınık Belediye Başkanları ile CHP İlçe Örgütleriyle bir araya geldi.

CHP Aliağa İlçe Örgütü’ne ziyaretinde partililerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ı CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, partilileriyle birlikte kapıda karşıladı.



“Gün birlik, beraberlik içinde olma günüdür” diyerek başlattıkları ziyaretlerinin, İzmir’in 30 ilçesi tamamlana dek süreceğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ülkemizde artan terör olaylarına karşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek; “Bir gün Ankara’dan, bir diğer gün İstanbul yada Mardin’den terör saldırısı haberi alıyoruz. Terör yurdun dört bir köşesini sarmış durumda. İnsanımız alışveriş merkezine, futbol maçına gitmekten endişe etmekte. Toplumsal huzursuzluk tavan yapmış. İnsanlık suçu işleyen teröristlerin bu hain saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Terör saldırıları karşısında sağduyu içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme zorunluluğundayız. Toplumsal duyarlılığı artırarak Türkiye’nin huzuruna katkıda bulunabilmek adına Karşıyaka eski Belediye Başkanımız Cevat Durak ile birlikte yola çıktık ve bu ziyaretlerimizi İzmir’in 30 ilçesi tamamlana dek sürdüreceğiz” dedi.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ziyaretleri sırasında, İlçe Belediye Başkanları ile CHP İlçe Başkanlarına, Menemen’e özgü toprak testi ve toprak kasede Menemen yoğurdu hediye etti.



BAŞKAN ŞAHİN ve DURAK’ın İzmir Turunda 29 İlçe Tamam…
İzmir'in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın CHP Genel Merkez’den başlayıp İzmir’in ilçeleriyle devam eden ziyaretlerinde sona gelindi. Bir ay süren ziyaretlerin sonunda İzmir’in 30 İlçesinden 29’unu ziyaret eden ikilinin son durağı, önümüzdeki hafta CHP Menemen İlçe Örgütü olacak.

1999 yılından bugüne Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Tahir Şahin ve 2004-2014 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cevat Durak, bir ay süren ziyaretlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile başlamış, Ankara’da MYK Üyeleri ve Milletvekillerini de ziyaret etmişlerdi.

İkili Ankara dönüşü ilçe turlarını başlatarak, İzmir’in 30 İlçesi’nde Belediye Başkanları ve CHP İlçe Örgütlerine ziyaretlere başlamıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e de ziyaret gerçekleştiren ikili, İzmir gündeminde büyük dikkat çeken bu ziyaretlerinde sona yaklaştı. Son ziyaretlerini önümüzdeki hafta CHP Menemen İlçe Örgütü’ne gerçekleştireceklerini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, partililerinden gördükleri sevgi seli karşısında büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.



Genel Merkez’e rapor sunacaklar…
Son ziyaretlerini Foça, Bergama, Çeşme ve Karaburun ilçelerine gerçekleştirdiklerini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin,  “Örgütümüzle kucaklaşmamızı sağlayan bu ziyaretlerle diyaloglarımızı güçlendirdik. Örgütlerimizi dimdik ayakta görmekten büyük mutluluk duydum. Elbette tespit ettiğimiz bazı sorunlar da oldu. Tüm bu sorunları bir rapor haline getirip, parti büyüklerimize sunmayı düşünüyoruz” diye konuştu.


Her ziyaretinde Belediye Başkanı ve İlçe Başkanlarına Menemen’e özgü toprak testi ve Menemen yoğurdu hediye ederek ilçesinin tanıtımına da katkıda bulunan Başkan Tahir Şahin, bu ziyaretlerin sokağa taşınması gerektiğini söyleyerek; “Bu ziyaretlerin diğer arkadaşlarımız tarafından da gerçekleştirilmesini bekliyoruz. Çünkü bu ziyaretler, ideolojik ruhumuzu daha da geliştiriyor, güçlenmemizi sağlıyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası