Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu çocuklarla yeni yıl pastası kesti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni yılda Aydın Çocuk Evi'ni ziyaret ederek, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Gönüllü Üyeleri'yle birlikte çocukların yeni yılını kutladı ve onlarla birlikte pasta kesti.
Başkan Selvitopu çocuklarla yeni yıl pastası kesti
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ocak 2016 Pazartesi 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yeni yılda çocukları da unutmayarak, Karabağlar Aydın Mahallesi'nde bulunan Aydın Çocuk Evi'nde eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. ÇYDD üyeleriyle beraber çocuklarla pasta kesen Başkan Selvitopu, çocukların nasıl bir yeni yıl istediklerini sordu. Pasta keserken dilekte bulunan çocuklar ise,  yeni yılda barış ve huzur istedi. 

Onlara vefa borçluyuz
Kendisini neşe ve sevgiyle karşılayan çocuklara çok teşekkür eden Başkan Selvitopu, "Hepiniz hayat dolu ve çok güzelsiniz. Bizler sizlerin iyi yetişmesi için küçük de olsa bir katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü sizler gelecekte bu ülkeyi yöneteceksiniz, bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Ülkemizi kuran Mustafa Kemal ve arkadaşları,  bu ülkeyi kurabilmek için, gece-gündüz bütün ömrünü savaş alanlarında geçirdiler. Onun gibi binlerce insanımız da şehit düştü ve bu ülkeyi kurtardılar. Hepimizin onlara vefa borcu var. Biz bu borçlarımızı çalışarak, ülkemizi yücelterek ödeyebiliriz. Sizlere de bu görev düşüyor, mutlu olun. Ailelerinizi sevin, anne ve babalarınızı sevin. Mutlu bir yıla güler yüzle girin. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun çocuklar." dedi. 



Öğretmen ve öğrencileri de ziyaret etti
Çocukların yeni yılını kutlayan Selvitopu, ÇYDD üyeleriyle beraber çocuklara resim defteri ve renkli elişi kağıtları hediye etti. Öğrencilerin aileleriyle görüşüp sohbet eden Selvitopu ayrıca, aileleri Karabağlar'da gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgilendirdi. Başkan Selvitopu, Aydın Mahallesi Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrencileri de ziyaret ederek öğrencilerin ve öğretmenlerin de yeni yılını kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası