Ege Postası
Geri

Buca’da sokak hayvanları için yoğun mesai

BUCA Belediyesi, sokak hayvanlarının tedavi, ilaçlama ve kısırlaştırma işlemlerini de düzenli olarak gerçekleştiriyor.
Buca’da sokak hayvanları için yoğun mesai
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ocak 2016 Cumartesi 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hayvan Ambulansı ile de hasta, yaralı, trafik kazası geçirmiş veya travmalı sokak hayvanlarına anında müdahale ediyor. Vatandaşların ihbarları ile harekete geçen ekipler hasta sokak hayvanlarını yerlerinden alarak tedavi işlemini gerçekleştiriyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri 20 aylık süreçte, Buca sokaklarında yaşayan 3573 sokak hayvanının tedavisini gerçekleştirdi. Teknolojik cihazlar ve uzman hekimler ile 1074 adet sokak hayvanına kısırlaştırma işlemi yapan ekipler, hayvanların iç- dış parazit aşılamalarını da yaparak, sokaklarda sağlıklı yaşam sürmelerini sağladı. 


Bakımı ve aşıları tamamlanan sağlıklı can dostlarımıza sıcak ve güzel bir yuva kazandırma çalışmaları da yapan Müdürlük 20 ayda 222 sokak hayvanını da sahiplendirdi. Müdürlük ayrıca ilçe sınırları içerisinde bulunan 30 beslenme odağına her gün bakım ve temizlikleri yaptıktan sonra kaliteli kuru mama takviyesi yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası