Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu mahalle sakinleriyle iftarda buluştu

Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği iftar etkinlikleri sürerken Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bozyaka Mahallesi'nde mahalle sakinlerinin düzenlediği iftar sofrasına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Selvitopu, sorular üzerine belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi ve Ramazan ayına ilişkin de barış ve hoşgörü mesajları verdi.
Başkan Selvitopu mahalle sakinleriyle iftarda buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Temmuz 2015 Salı 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ramazan ayı boyunca Karabağlar’ın birçok noktasında iftar çadırları kurulduğunu ve bu sayede günde bin 500’den fazla kişinin iftarını açabildiğini belirten Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan ayının önemine değindi ve Ortadoğu’da yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Selvtipou, “Ramazan ayı, barışın, hoşgörünün, paylaşımın olduğu bir ay. Bu aylarda insanlar her şeylerini paylaşırlar. Ramazan ayı sonundaki bayramda, hep birlikte hoşgörü içerisinde birbirimizi ziyaret ederek bu ayı tamamlarız. Ramazan aylarının böyle bir ortam yaratması ülkemiz ve toplumumuz için çok önemli. Bizler iç içe yaşamayı seven insanlarız. Her türlü sıkıntıda,  sevinçte birlikte olmayı seven bir toplumuz.  Umuyorum ki bu Ramazan ayı toplumumuza barış, huzur ve hoşgörü getirir. Ortadoğu’da canlar kaybediliyor, umarız ki daha fazla insan hayatını yitirmez.  Onlar da bizim insanlarımız. Bu coğrafyada kan dökülmesi hepimizi yaralıyor. Umarız ki bu son bulur.” dedi.



Karabağlar’ın imar planlarını değiştiriyoruz
Bozyaka Mahalle Muhtarı Hasan Soysal’ın da eşlik ettiği iftarda Başkan Selvitopu, Karabağlar’ın birçok yerinde imar planlarının yeniden yapılmasının gerekliliğini ve bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kentsel dönüşümün Karabağlar için çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Selvitopu,  “Kentsel dönüşüm bölgelerinde  vatandaş bilgilendirilerek  rahatlatılmalı, belirsizliklerin ortadan kaldırılması gerekiyor. Bu süreçte kimse mağdur edilmemeli ve adil olunmalıdır.” Diye konuştu. 
Selvitopu ayrıca, kentsel dönüşüm projesinin Karabağlar’ı değerli bir bölge haline getireceğini de ifade ederek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Uzundere’de başlattığı kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa örnek olacağını ve herkesin memnun kalacağını sözlerine ekledi. 

Çocuklarla da bir araya geldi
Bozyaka’daki programın ardından Başkan Selvitopu Karabağlar Belediyesi tarafından Cennetçeşme Mahallesi, 75. Yıl İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftar sofrasına katıldı. Bir televizyon kanalı tarafından burada gerçekleştirilen canlı yayına da katılan Selvitopu, çocuklar için düzenlenen Hacivat-Karagöz oyununu da bir süre izledi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Bozyaka’daki etkinlik fasıl programıyla son buldu. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası