Ege Postası
Geri

Ödemiş Dolaylar'da 'pire' salgını

İZMİR'in Ödemiş İlçesi Dolaylar Mahallesi'nde bir süredir devam eden pire şikayeti üzerine Ödemiş Belediyesi ekipleri mahalleyi ilaçlayacak.
Ödemiş Dolaylar'da 'pire' salgını
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Temmuz 2015 Pazartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş Belediyesi ekipleri yarın (Salı) saat 11.00'de Dolaylar Mahallesi'nde ilaçlama yapacak. Dolaylar Mahallesi sakinlerinden köydeki pire salgını ile ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını dile getiren AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye ekipleri ve Ödemiş Sağlık Grup Başkanlığı ekiplerinin köyde gerekli incelemeyi yaptığını söyleyerek mahalle genelinde bir çalışma başlattıklarını açıkladı.


Sorunun ilçenin diğer mahallerinde görülmediğinin altını çizen Başkan Badem, "Yarın 11.00 -18.00 saatleri arasında köyde ciddi bir ilaçlama yapacağız. İnşallah bu mağduriyetin önüne geçeceğiz. Belli mahallelerde belli zararlılarla mücadele konusunda talepler var. Özellikle sivri sineğin çoğaldığı bugünlerde, 4 ayrı aracımızla çalışıyoruz. Bu mücadele Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda. Ama vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmemesi için 99 mahallede ve Ödemiş'in merkezinde bu görevi biz üstlendik" dedi.

Dolaylar Mahallesi Muhtarı Fatih Kocamaner ise pirelerle ilgili sorunun bir süre önce ortaya çıktığını ve kendilerince çözüm getiremediklerini dile getirdi. Kocamaner, "Dışarı çıkar çıkmaz pirelerin hücumuna uğruyoruz. Bazı köylülerin vücuduna yapıştı. Mahalle halkımız bu yüzden evlerinden çıkamaz oldu" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası