Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu’na teşekkür çiçeği

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karabağlar Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayten Sarıca ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarda derneğe karşı göstermiş olduğu ilgiden, destekten dolayı ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek Başkan Selvitopu’na teşekkür çiçeği takdim ettiler.
Başkan Selvitopu’na teşekkür çiçeği
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ekim 2015 Pazartesi 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Derneğin 500’e yakın üyesinin bulunduğunu ve er, subay, astsubay şehit ve gazi yakınları tarafından kurulduğunu ifade eden Dernek Başkanı Ayten Sarıca, son günlerde yaşanan terör olaylarını da üzüntüyle ve kaygıyla takip ettiklerini belirterek bu olayların artık son bulması gerektiğini söyledi. 
Şehit ve gazi yakınları olarak, Karabağlar Belediyesi’nin derneğe olan desteği, duyarlılığından dolayı Başkan Selvitopu’nu ziyaret ettiklerini belirten Sarıca, “Sayın Selvitopu bir aile babası gibi. Kendileriyle ilk defa tanışıyoruz ancak Karabağlar Belediyesi’nin derneğimize verdiği destek bizi gerçekten güçlü kılıyor. Bundan sonra da aynı duyarlılığı göstereceklerinden kuşkumuz yok. Bize sahip çıktılar, bizi duygulandırdılar. Her şey için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Üzücü olaylar bir daha yaşanmasın
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ülkede yaşanan üzücü olayların bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. Şehit ailelerine ve yakınlarına da bir kez daha başsağlığı dileyen Başkan Selvitopu, dernek başkanı ve üyelerini özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası