Ege Postası
Geri

Başkan Şenol: Siz isteyin, biz yapalım

Sosyal belediyecilikteki atılımlarıyla dikkatleri çeken Gaziemir Belediyesi’nin kurduğu semt evlerinin sezon açılışını, Sarnıç Atatürk Mahallesi Semt Evi’nde yapan Başkan Halil İbrahim Şenol, “Bu yılsonuna kadar 7 yeni semt evi açıyoruz. Bize önerilerinizle yön gösterin” dedi…
Başkan Şenol: Siz isteyin, biz yapalım
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Kasım 2012 Perşembe 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Hizmetlerinin merkezine ‘insanı’ koyan Gaziemir Belediyesi’nin ev kadınlarını ücretsiz kurslar ve eğitimler aracılığıyla üretici ve sosyal hayatta aktif bireyler haline getirmek amacıyla kurduğu Cumhuriyet Semt Evleri’nin sezon açılışı yapıldı. Sarnıç’taki Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’ndeki sembolik açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir ay içinde 7 semt evini daha hizmete açacaklarının müjdesini verdi, kursiyerlerden önerileriyle kendilerine yol göstermelerini istedi.

‘Mikro belediye gibi…’

Kurs ve eğitimlerin dışında, sağlık ve hukuksal alanda danışmanlık hizmetleri de sunulan semt evlerinin birer ‘mikro belediye’ gibi çalışmaya başladığını dile getiren Şenol, “Ev kadınlarımızın sıkıntı ve mutluluklarını birbirleriyle paylaştıkları bu merkezleri daha da ileriye götürmek istiyoruz. Bunun için sizlerden gelecek fikirlere ihtiyacımız var” diye konuştu. Katılımcı ve yerinden yönetime büyük önem verdiklerini söyleyen Şenol, bu amaçla her kesim ve her yaştan insanın sesine kulak verdiklerini anlattı.

‘İkinci adresimiz oldu’

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, belediye meclis üyeleri, muhtar ve vatandaşlar ile semt evlerindeki kurslara katılan yaklaşık 500 ev kadınının katıldığı açılışta; el emeği-göz nuru eserlerin yer aldığı bir sergi de beğenilere sunuldu. Birlikte pasta kestikleri Başkan Şenol’a evlerinde yaptıkları börek, kek ve yemeklerden ikram eden kursiyerler de, semt evleri sayesinde hayatlarında büyük değişiklik meydana geldiğini kaydetti. Kursiyerler, “Semt evleri ikinci adresimiz oldu” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası