Ege Postası
Geri

Başkan Şenol’a Şirince teşekkürü

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği kültürel geziler kapsamında Şirince Köyü’nü gezen Cumhuriyet Semtevi kursiyerleri, köye hayran kaldı, Başkan Şenol’a teşekkür etti.
Başkan Şenol’a Şirince teşekkürü
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2013 Cuma 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gaziemir Belediyesi Cumhuriyet Semtevi kursiyerleri, belediyenin düzenlediği kültürel gezilerle İzmir’in ve komşu illerin tarihi ve turistik mekanlarını tanıma şansı buluyor. Kursiyerlerin kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen gezilerin yenisi Şirince Köyü’ne düzenlendi. Gazi Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’nden yola çıkan gezi ekibi ilk önce Ayrancılar’da ki Suyunbaşı tesislerini gezdi. Doğa harikası Suyunbaşı tesislerinde zaman geçirmenin keyfini süren kadınlar daha sonra Meryem Ana Evi’ni ziyaret etti. Meryem Ana Evi’nde tarihin ve farklı kültürlerin izini süren kadınlar, mum yakarak, dilekte bulundu. Yedi Uyuyanlar Mağarası’nı da ziyaret eden gezi ekibi daha sonra Şirince Köyü’nü gezdi. Köyün tarihi ve kültürel sokaklarını gezen ve hayranlıklarını gizleyemeyen kadınlar alışveriş yaparak bol bol fotoğraf çektirdi. Belediyenin düzenlediği kültüren geziler sayesinde yeni yerler keşfetmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden kursiyerler, “Kültür gezileri düzenleyerek bizi kültürle, tarihle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası