Ege Postası
Geri

Başkan Serdar Sandal’dan 'veda': Asla beytülmala el uzatmadık

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Şubat ayı olağan meclis toplantısında yaptığı veda konuşmasında, "Asla beytülmala el uzatmadık. 5 yılda 9 soruşturmada bizimle ilgili herhangi bir soruşturma ve ceza olmadan bu süreci geçirmemiz ise işimizi ne kadar temiz yaptığımızın bir göstergesi. Bu bizim için gurur kaynağı" dedi.
Başkan Serdar Sandal’dan 'veda':  Asla beytülmala el uzatmadık
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Şubat 2024 Perşembe 19:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Bayraklı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci birleşimi, Belediye Başkanı Serdar Sandal, başkanlığında gerçekleşti.

PERSONELİN ZAM ORANI NE OLACAK?

Başkan Serdar Sandal zam oranına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün sendika temsilcisi arkadaşlarımızla görüştük. Burası bir kamu kurumu. Popülist olmaya gerek yok önemli olan sürdürülebilirlik. Şunun altını çiziyorum. Sözleşmesi sonuçlanmış 2 belediyemiz var. Bir tanesi Karşıyaka bir tanesi Bornova. Benim de ilgili arkadaşlara talimatım şu oldu; Bornova ile Karşıyaka’nın ortalamasını alın ve zamları belirleyin. Onların taban ücreti 30 bin lira ile 31 bin lira. Bugün gerekli talimatı verdim. Küçük ayrıntıları kalmıştır. Herhangi bir problem olursa çözeriz. Bu kurumun realitesinden sapmamak lazım. Kurum bizden sonra da devam edecek. Bugün yüzde 10 fazla verince hoşnutluk olabilir ancak 3 ay sonra maaşlar ödenmezse problemler olur. Olabildiğince sıkışık bütçelerle gidiyoruz. Kendi çalışanımızın da diğer belediyelerden daha alt bir ücret almasına razı değiliz. Para babamızın değil devletin parası. Harcarken dikkat etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

"ALNIM AÇIK"

Başkan Sandal veda konuşmasında ise, "Burası bizim yerel parlamentomuz. Bazen eleştirdik, bazen eleştirildik. Süreç içerisinde kırgınlıklar olabilir. Bizim bu yaptıklarımız arkadaşlarımızla gönül kıracak şeyler değil. Biz yeri geldi telefonla birbirimizi arayarak bunları düzelttik. Hayatta hiçbir zaman toptan haklı ya da haksız olmak diye bir şey yok. Ben bu süre içerisinde üzerime düşeni ahlakımla ve vicdanımla yapmaya gayret ettim. Asla beytülmala el uzatmadık. 5 yılda 9 soruşturmada bizimle ilgili herhangi bir soruşturma ve ceza olmadan bu süreci geçirmemiz ise işimizi ne kadar temiz yaptığımızın bir göstergesi. Bu bizim için gurur kaynağı. Bu süre içerisinde ekonomik kriz, deprem ve pandemiyle mücadele ettik. Hep arkadaşlarımızın yanında olduk. Kentsel planlama noktasında ve diğer alanlarla bu sıkışık süreçte ilk dönemimiz olmasına rağmen doğruyu yaptığımız düşünüyorum. Alnım açık. Ben herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası