Ege Postası
Geri

Başkan Solak evlere konuk oluyor

Belediye çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen ve denetleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, vatandaşları evlerinde ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Özellikle yaşlı, engelli ve hasta ziyaretlerine önem veren Başkan Solak, gittiği evlerde büyük ilgiyle karşılanıyor.
Başkan Solak evlere konuk oluyor
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2013 Perşembe 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Haftanın bir gününü ev ziyaretlerine ayıran Başkan Solak, Çiğli’nin çeşitli mahallelerinde gittiği evlerin sakinleriyle sohbet ediyor. Özellikle hasta, engelli ve yaşlı ziyaretlerine ağırlık veren Başkan Solak’ı evlerinde ağırlayan vatandaşlar ise evlerinde başkan ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Belediyenin yaşlı, hasta ve engelliler için yaptığı çalışmaları anlatan ve dileyen vatandaşların bu hizmetlerden yararlanabileceğini belirten Başkan Solak, “Biz sosyal belediyeyiz. Hizmetlerimizle vatandaşımızın yanındayız. Onlar için projeler üretiyoruz. Hasta nakil, evlere sıcak yemek servisi, 65 yaş üstü temizlik, yaşlılara kuaför hizmeti, vatandaşımızı denize götürme, okul kırtasiye ve forma yardımı gibi temel sosyal hizmetlerimiz bulunuyor. Vatandaşlarımız bu hizmetlerimizden yararlanabilirler” dedi.

EVLERE SICAK YEMEK SERVİSİ 3 YILDIR UYGULANIYOR

Evlere sıcak yemek servisinin 3 yıldır başarıyla uygulandığını belirten Başkan Solak şöyle konuştu; “İki yemek aracımızla her gün 200 eve sıcak yemek servisi yapıyoruz. Maddi açıdan yetersiz ailelerimiz ve yaşlılarımıza ulaşıyoruz. 3 çeşit yemekten oluşan yemek servisimiz her gün aynı saatte evlere teslim ediliyor. Bize başvuran ve bizim tespit ettiğimiz aileler, kimsesizler, hastalar ve yaşlılar bu yardımdan yararlanıyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası